Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

@cehennet ve @12.Adam işbirliğiyle Hamdi Bey 'in son bölüm keyfi yerine gelmişti. :A
Şimdi @EmreCan inşallah yüksek bir meblağ alır da, Hamdi Bey' in keyfi kaçar umarım. :A

Beni daha fazla ifşalamayın. Hamdi ile aram bozuluyor:A

Bu bölüm kutu değer kurasını @xdragxx yarışacak isim kurasını ben çektim. Çok detay vermek istemiyorum ama bazı isimler için yok artık dedik :A @Özgür ve @denizz19 aramıza katılan yeni isimler oldu. Bakalım ilk haftada nasıl bir para değeri kutularında olacak :A
Hepinizi bekliyoruz.

programdan kaznadığım para ile gezmeye gideceğim :A
Bu arada yarın şöyle içeceğimi alıp keyif yapacağım :A
Şuranın toprağı eh işte ama daha güzel bir yere gidecekmişim :A @xemrexxx al imzam (Zey) :A

Ekli dosyayı görüntüle 105274Ekli dosyayı görüntüle 105275

@Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @781Ens @bazinga @Doğan @mesmeso @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Burak97 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @cevaa @MayısKralı @Veteran @Mircan Saye @Özgür @HeisenBerg @EmreCan @Cervantes @Turkuazz @emreemreu @phoebebuffay @serhatt ve katılım göstermek isteyen herkes

Kim yarışacak ben anlamadım şimdi.(b) Uludağ gazozun bu kadar global bir marka olmasına çok şaşırdım.😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Bu arada anket ekledim isteyen oy kullanabilir :A
------

Ayran da tek başına içilmiyor ki. Döner falan olacak anca yoksa nein :A
Tekte içerim ama piknik planı olabilir :A
Bu arada konuyu yeni güne hazır edip düzenledim
------

Beni daha fazla ifşalamayın. Hamdi ile aram bozuluyor:A

Kim yarışacak ben anlamadım şimdi.(b) Uludağ gazozun bu kadar global bir marka olmasına çok şaşırdım.😱
Başlıkta var. Mesajda edit edeyim :A
Arap marketlerde türk gıdaları çok var :A

Ankette 50.000-100.000 TL dedim ama bu tabii ki bir ipucu değil sadece tahminim bu yönde :A
------

------

Mangal tarzı bir piknik mi? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

Ankete de oy verdim. Tarafımız Hamdi beyin tarafı.:A @12.Adam @Cervantes @xdragxx @EmreCan ( ❤️ )

Screenshot_20210714-193421_Free Adblocker Browser.jpg

Ankette 50.000-100.000 TL dedim ama bu tabii ki bir ipucu değil sadece tahminim bu yönde :A
------

Mangal tarzı bir piknik mi? :A
Aslında bana haber geliyor ve pat diye hazırlıksız çıkıyoruz. Bu kez önden öğrendim. Yüzme falan olacak gibi oyüzden mangal gereksiz olur :A evden yapıp götürürüm. Kalabalık olacağız.
Bir başka arkadaşımın mangal sözü var. O da yakın zamanda olur gibi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ankete de oy verdim. Tarafımız Hamdi beyin tarafı.:A @12.Adam @Cervantes @xdragxx @EmreCan ( ❤️ )

Ekli dosyayı görüntüle 105278
Yarışma başlamadan olumsuz düşünceleri yansıtmaya başladın tebrik :A
------

Aslında bana haber geliyor ve pat diye hazırlıksız çıkıyoruz. Bu kez önden öğrendim. Yüzme falan olacak gibi oyüzden mangal gereksiz olur :A evden yapıp götürürüm. Kalabalık olacağız.
Bir başka arkadaşımın mangal sözü var. O da yakın zamanda olur gibi :A
Yaaa asıl yüzdükten sonra mangal çok daha güzel olur :A Sizin orda gerçi barbekü diyorlardır...

Cuma günkü yarışmacımız @EmreCan Kendisi zamanında Erol Bulut'u tokatlamak istediğim zaman Instagram dm'den Aykut seni tokatlamak istiyor yazmıştı bu sebeple de sempati duyduğum bir yarışmacı olacak :A
Kendisi de müsait olursa cuma günü 6.30-7.00 arası bir saatte başlarız.
Ben 6.30 ve 7'de müsait olamam işteyim imkanı yok 9.30 felan olursa daha uygun olabilir

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yarışma başlamadan olumsuz düşünceleri yansıtmaya başladın tebrik :A
------

Yaaa asıl yüzdükten sonra mangal çok daha güzel olur :A Sizin orda gerçi barbekü diyorlardır...

Olumsuz konuşuyorum ki olumlu olsun. :A
------

Eğer ben daha yarışmamış olsaydım, yarışacağım gün sana ve @12.Adam 'a fikirlerinizi sorardım. Bu kutuda düşük var dediğiniz kutuyu sona bırakır ve kendi kutumla değiştirirdim en son. :A