Başta karizma dediKarışma dedi
Başta karizma dediKarışma dedi
Ozaman toplanalımHamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Biz neler gördük. Sen bu işe karışma sunucu.
Sen yürek mi yedin? 😱Hamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Ben çayımı, çekirdeğimi aldım, izliyorum.
Önemli olan alıntıya yansımamış olmasıBaşta karizma dedi
Yürek demişken geçen alıp yedimSen yürek mi yedin? 😱
Sen yürek mi yedin? 😱
Önemli olan alıntıya yansımamış olması
Hamdi Bey'in işine karışma
------
Yürek demişken geçen alıp yedimah canım çekti yine.
Hamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Hamdi Bey'i ayartma kavgası ediyorlar serhat ileNe kavgası ediyoruz hayırdır
Ne kavgası ediyoruz hayırdır
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim güzel , eğlenceli bir program oldu. Şimdilik seyirci olayım ben. Teşekkürler.@Mircan Saye güzel bir aktiflik gösterdin, katılımın için teşekkürler. Kutu açmaya devam etmek istersen belirt. Bir kaç bölüm sonra ekleriz ve seyirci olarakta fikir belirtebilirsin.
------
Hamdi Bey'i ayartma kavgası ediyorlar serhat ile
@Mircan Saye güzel bir aktiflik gösterdin, katılımın için teşekkürler. Kutu açmaya devam etmek istersen belirt. Bir kaç bölüm sonra ekleriz ve seyirci olarakta fikir belirtebilirsin.
------
Hamdi Bey'i ayartma kavgası ediyorlar serhat ile
Reyting olsunda yarışmada kalayım diye @serhatt 'a sardım. Yoksa Hamdi'nin ajanısın sen diyorlar. Koyacaklar beni
Maraşlı dağıttı beni şuan.
Maraşlı vardı ya. Neyse yarın bakarım.Reyting olsunda yarışmada kalayım diye @serhatt 'a sardım. Yoksa Hamdi'nin ajanısın sen diyorlar. Koyacaklar beni
Maraşlı dağıttı beni şuan.
Çekirdeğimi aldım, izlemeye çekildim.Hamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Maraşlı vardı ya. Neyse yarın bakarım.
Çekirdeğimi aldım, izlemeye çekildim.
Gerçek mi yalan mı hala anlayamıyoruz. Marasli gibi konuşuyor ama gerçeği anlatıyor gibi. Sen Bayadır izlemiyorum demiştim.
@serhattSerhat yargı dağıttı gitti. Çok kavga edemedim
Pis fırsatçı. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?