Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Çok yazık oldu maalesef. Mircan çok iyi gittin ama son 4 kutuda çok tezcanlı davrandın... En azından 150.000 TL almanı isterdim maalesef ama maalesef hiç fikrini değiştirmeden gittin ve bizden 50.000 TL kazandın...

Yine @Cervantes'in 2 güzel öneri yaptığı, @12.Adam ve @cehennet'in Hamdi'nin adamlığını yaptığını bir yarışmayı geride bırakıyoruz :A
@Dosi ve xdragxx'in ortak sunumuyla perşembe günü görüşmek üzereeee.
------

Teşekkürler
------

Öncelikle yapımcı @Dosi Ve sunucumuz @xdragxx olmak üzere @cehennet @Cervantes @12.Adam @Angelica @Aserat @Veteran @slhttnmtl olmak üzere tüm yarışmacılara teşekkür ederim.
Biz teşekkür ederiz oldukça eğlenceli bir yarışma oldu :A

Günün özeti: .İlk kez son 4 kutuda mükemmel bir tablo varken en düşük miktarı alanı gördük.
@12.Adam en başta beni seç ben maviyim demişti. Ozaman açılsa 500.000 ozaman gidecekti. Ben geçmiş mesajlarda yeşil diyor ve kırmızı sayılır gibi bir mesaj yazarak aslında tüyo vermiş oldum. Herkese farkettirmeden tüyo verdiğimiz oluyor.
@cehennet önce 500 bin açtı, sonra 2 kutu son ikide olacak deyip zehirli ok attığı an 2 tane 500.000 açıldı ve ardından @Mircan Saye kutunda 50 bin vardır diyerek Mircan'ın aklını çeldi ve Mircan kendi kutusuna gitmeyerek 100 bin zarar etti.
@bazinga kaç yarışmadır maviden öteye gitmedi. Aynısı @Angelica içinde geçerli. İlk kez @Tolstoyevski kutusunu doğru tahmin etmedi. @Veteran @Gerekli24 yine kırmızı açtılar ve @BARON男爵 kırmızılardan sonra mavi açmaya başladı 2 haftadır.

@AteşBöceği işte yarışmanın kısa özeti :A

Yine @Cervantes'in 2 güzel öneri yaptığı, @12.Adam ve @cehennet'in Hamdi'nin adamlığını yaptığını bir yarışmayı geride bırakıyoruz :A
@Dosi ve xdragxx'in ortak sunumuyla perşembe günü görüşmek üzereeee.
------

Biz teşekkür ederiz oldukça eğlenceli bir yarışma oldu :A

4 numarayı ve 11 numarayı ben önermiştim. Hakkımı yeme:A

4 numarayı ve 11 numarayı ben önermiştim. Hakkımı yeme:A
Olsun zararın daha çok oldu gibi duruyor ama bilemeyecem :A
------

Günün özeti: .İlk kez son 4 kutuda mükemmel bir tablo varken en düşük miktarı alanı gördük.
@12.Adam en başta beni seç ben maviyim demişti. Ozaman açılsa 500.000 ozaman gidecekti. Ben geçmiş mesajlarda yeşil diyor ve kırmızı sayılır gibi bir mesaj yazarak aslında tüyo vermiş oldum. Herkese farkettirmeden tüyo verdiğimiz oluyor.
@cehennet önce 500 bin açtı, sonra 2 kutu son ikide olacak deyip zehirli ok attığı an 2 tane 500.000 açıldı ve ardından @Mircan Saye kutunda 50 bin vardır diyerek Mircan'ın aklını çeldi ve Mircan kendi kutusuna gitmeyerek 100 bin zarar etti.
@bazinga kaç yarışmadır maviden öteye gitmedi. Aynısı @Angelica içinde geçerli. İlk kez @Tolstoyevski kutusunu doğru tahmin etmedi. @Veteran @Gerekli24 yine kırmızı açtılar ve @BARON男爵 kırmızılardan sonra mavi açmaya başladı 2 haftadır.

Oldukça ilginç bir günü daha geride bıraktık cidden :A Son 4'e girdiği an ben aha en kötü 300.000 aldı diyordum :A

Beni yarıştırıp artık atın bence programdan:A