Cidden tuhaf ciddenYa bak hala konuşuyor.![]()
------
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooor.Yokum diyorum. Ve Mayıs Kralının kutusunu alıyorum.SON KARARIM
Dur en kritik noktada böyle açamayız ama
Cidden tuhaf ciddenYa bak hala konuşuyor.![]()
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooor.Yokum diyorum. Ve Mayıs Kralının kutusunu alıyorum.SON KARARIM
. Son kararım Mayıs kralı . Hadi açalım.Cidden tuhaf cidden
------
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooor.
Dur en kritik noktada böyle açamayız amaSon kararım dedin ama arkadaşların da bir görüşünü alalım en azından...
Ben daha birşey demedim.. Son kararım Mayıs kralı . Hadi açalım.
Hayırlısı olsun.Yaa ben yakmışım gibi hissediyorum.@Mircan Saye özür dilerim.
. Son kararım Mayıs kralı . Hadi açalım.
. Son kararım Mayıs kralı . Hadi açalım.
Yanlış yazmıştım sildim.Ben daha birşey demedim.
Oleyyy. 1 tl ile ayrılmadım. Teşekkürler. Herkese.50.000 TL
TeşekkürlerYine birini yakmadan rahat edemedim. Kusura bakma Muhammed. 50 binde güzel rakam. Tebrik ederim.![]()
![]()
TeşekkürlerÇok güzel ilerliyordun ama son 4 kutuda çok acele ettin @Mircan Saye . Ama yine de çok iyi yarıştın. Tebrikler🙂
Biz teşekkür ederiz oldukça eğlenceli bir yarışma olduTeşekkürler
------
Öncelikle yapımcı @Dosi Ve sunucumuz @xdragxx olmak üzere @cehennet @Cervantes @12.Adam @Angelica @Aserat @Veteran @slhttnmtl olmak üzere tüm yarışmacılara teşekkür ederim.
Yine @Cervantes'in 2 güzel öneri yaptığı, @12.Adam ve @cehennet'in Hamdi'nin adamlığını yaptığını bir yarışmayı geride bırakıyoruz
@Dosi ve xdragxx'in ortak sunumuyla perşembe günü görüşmek üzereeee.
------
Biz teşekkür ederiz oldukça eğlenceli bir yarışma oldu![]()
Olsun zararın daha çok oldu gibi duruyor ama bilemeyecem4 numarayı ve 11 numarayı ben önermiştim. Hakkımı yeme![]()
Oldukça ilginç bir günü daha geride bıraktık ciddenGünün özeti: .İlk kez son 4 kutuda mükemmel bir tablo varken en düşük miktarı alanı gördük.
@12.Adam en başta beni seç ben maviyim demişti. Ozaman açılsa 500.000 ozaman gidecekti. Ben geçmiş mesajlarda yeşil diyor ve kırmızı sayılır gibi bir mesaj yazarak aslında tüyo vermiş oldum. Herkese farkettirmeden tüyo verdiğimiz oluyor.
@cehennet önce 500 bin açtı, sonra 2 kutu son ikide olacak deyip zehirli ok attığı an 2 tane 500.000 açıldı ve ardından @Mircan Saye kutunda 50 bin vardır diyerek Mircan'ın aklını çeldi ve Mircan kendi kutusuna gitmeyerek 100 bin zarar etti.
@bazinga kaç yarışmadır maviden öteye gitmedi. Aynısı @Angelica içinde geçerli. İlk kez @Tolstoyevski kutusunu doğru tahmin etmedi. @Veteran @Gerekli24 yine kırmızı açtılar ve @BARON男爵 kırmızılardan sonra mavi açmaya başladı 2 haftadır.
@AteşBöceği işte yarışmanın kısa özeti![]()
Günün özeti: .İlk kez son 4 kutuda mükemmel bir tablo varken en düşük miktarı alanı gördük.
@12.Adam en başta beni seç ben maviyim demişti. Ozaman açılsa 500.000 ozaman gidecekti. Ben geçmiş mesajlarda yeşil diyor ve kırmızı sayılır gibi bir mesaj yazarak aslında tüyo vermiş oldum. Herkese farkettirmeden tüyo verdiğimiz oluyor.
@cehennet önce 500 bin açtı, sonra 2 kutu son ikide olacak deyip zehirli ok attığı an 2 tane 500.000 açıldı ve ardından @Mircan Saye kutunda 50 bin vardır diyerek Mircan'ın aklını çeldi ve Mircan kendi kutusuna gitmeyerek 100 bin zarar etti.
@bazinga kaç yarışmadır maviden öteye gitmedi. Aynısı @Angelica içinde geçerli. İlk kez @Tolstoyevski kutusunu doğru tahmin etmedi. @Veteran @Gerekli24 yine kırmızı açtılar ve @BARON男爵 kırmızılardan sonra mavi açmaya başladı 2 haftadır.
@AteşBöceği işte yarışmanın kısa özeti![]()
Yok Hamdi Bey sensiz yapamazBeni yarıştırıp artık atın bence programdan![]()