Başta karizma dediKarışma dedi![]()
Başta karizma dediKarışma dedi![]()
Ozaman toplanalımHamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Biz neler gördük. Sen bu işe karışma sunucu.![]()
Sen yürek mi yedin? 😱Hamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Ben çayımı, çekirdeğimi aldım, izliyorum.
Önemli olan alıntıya yansımamış olmasıBaşta karizma dedi![]()
Yürek demişken geçen alıp yedimSen yürek mi yedin? 😱
Sen yürek mi yedin? 😱
Önemli olan alıntıya yansımamış olması
Hamdi Bey'in işine karışma
------
Yürek demişken geçen alıp yedimah canım çekti yine.
Hamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Hamdi Bey'i ayartma kavgası ediyorlar serhat ileNe kavgası ediyoruz hayırdır![]()
Ne kavgası ediyoruz hayırdır![]()
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim güzel , eğlenceli bir program oldu. Şimdilik seyirci olayım ben. Teşekkürler.@Mircan Saye güzel bir aktiflik gösterdin, katılımın için teşekkürler. Kutu açmaya devam etmek istersen belirt. Bir kaç bölüm sonra ekleriz ve seyirci olarakta fikir belirtebilirsin.
------
Hamdi Bey'i ayartma kavgası ediyorlar serhat ile![]()
@Mircan Saye güzel bir aktiflik gösterdin, katılımın için teşekkürler. Kutu açmaya devam etmek istersen belirt. Bir kaç bölüm sonra ekleriz ve seyirci olarakta fikir belirtebilirsin.
------
Hamdi Bey'i ayartma kavgası ediyorlar serhat ile![]()
Reyting olsunda yarışmada kalayım diye @serhatt 'a sardım. Yoksa Hamdi'nin ajanısın sen diyorlar. Koyacaklar beni
Maraşlı dağıttı beni şuan.![]()
Maraşlı vardı ya. Neyse yarın bakarım.Reyting olsunda yarışmada kalayım diye @serhatt 'a sardım. Yoksa Hamdi'nin ajanısın sen diyorlar. Koyacaklar beni
Maraşlı dağıttı beni şuan.![]()
Çekirdeğimi aldım, izlemeye çekildim.Hamdi Bey için kavga edeceksek bilki en güzel kavgayı da ben ederim.@Dosi @Angelica @Cervantes @12.Adam Kavgayı var koşun.
Maraşlı vardı ya. Neyse yarın bakarım.
Çekirdeğimi aldım, izlemeye çekildim.![]()
Gerçek mi yalan mı hala anlayamıyoruz. Marasli gibi konuşuyor ama gerçeği anlatıyor gibi. Sen Bayadır izlemiyorum demiştim.
@serhattSerhat yargı dağıttı gitti. Çok kavga edemedim![]()
Pis fırsatçı. .ss