hadi öyle olsun1 yıldan bir şey olmaz.
hadi öyle olsun1 yıldan bir şey olmaz.
Ben zannediyorum yeni yeni özellikleri olan telefonlar çıktığı için istiyorlar.Aynen, televizyonda duyulan görülen her şey daha çok merak ediliyor daha çok isteniliyor. O yüzden ilgi artmıştır o ürünlere.
iyigecelerSaat 1.30 olmuş sabah erken kalkacağım iyi geceler ben yarın tüm muhabbetlere toplu bir şekilde dahil olurum.
Saat 1.30 olmuş sabah erken kalkacağım iyi geceler ben yarın tüm muhabbetlere toplu bir şekilde dahil olurum.
Bikaçı mı bu yeni hazırladığı 3'ü çakılma garantili zaten.3 Kanala birden program yapıyor bu global medya çok aç gözlü davranıyor valla programlarının bı kaçı cakilirsa reytinglerde görür ozaman
1 saatte 10 sayfa gayet normal neyse çoktan beri konuşmamıştık iyi oldu.İyi geceler.
1 saatte 10 sayfa mesaj yazmışız. 😱
3 Kanala birden program yapıyor bu global medya çok aç gözlü davranıyor valla programlarının bı kaçı cakilirsa reytinglerde görür ozaman
Olsa da çok zorlanmaz,Kanlı Nigar Bayern Münih gibi 8 atar geçer.
1 saatte 10 sayfa gayet normal neyse çoktan beri konuşmamıştık iyi oldu.
Olsa da çok zorlanmaz,Kanlı Nigar Bayern Münih gibi 8 atar geçer.
Seni mi kırcam dostum 2 ye katlar8 az bence ya.
İkinci tanıtım yayınlandı.
Ablacım video gizli diyor onu bir düzelt
gündüz kuşapını doldurdulart..hafta sonuda kalır..bence.zaten iki magazın programı hafta içi saçma11.00 yanlış bir saat olmuş hayırlısı olsun Müge&Gülşen hafta içine geri dönmeyecekler herhalde...
Belki birkaç aya hakan ural biterse sabah 9'a gelir kızlargündüz kuşapını doldurdulart..hafta sonuda kalır..bence.zaten iki magazın programı hafta içi saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?