Bir yerden çıkacaklar bence onlar.
Jenerik yok dimi harbi saçma ya bölüm sonuna bakacaöYeni sezon jeneriği yayınlansa belli olacak her şey. Temmuz'da çekimler başladığında Serhat Özcan hikaye atmıştı Nevşehir'den.
Bir yerden çıkacaklar bence onlar.
Jenerik yok dimi harbi saçma ya bölüm sonuna bakacaöYeni sezon jeneriği yayınlansa belli olacak her şey. Temmuz'da çekimler başladığında Serhat Özcan hikaye atmıştı Nevşehir'den.
Bölüm sonunda da başında da jenerik yok.Jenerik yok dimi harbi saçma ya bölüm sonuna bakacaö
Oha ben hiç dikkat etmemiştim yayınlanmaz fox jeneriğiBölüm sonunda da başında da jenerik yok.
Belli olmaz, iki bölümdür yok.Oha ben hiç dikkat etmemiştim yayınlanmaz fox jeneriği
Hercai de yayınlanmıyor onun nedeni ne acaba ama internette yayınlamışlarBelli olmaz, iki bölümdür yok.
TV'de yayınlamayıp internette mi yayınladılar jeneriği?Hercai de yayınlanmıyor onun nedeni ne acaba ama internette yayınlamışlar
Öğretmen 3,5 alacak mı bakalım 2 almaz inşallahOf hadi bit artık. 15'e kadar süre veriyorum sonra Öğretmen başlasın yeter.
EvetTV'de yayınlamayıp internette mi yayınladılar jeneriği?
Zümrüdiankada öyle olur bence süre azalsın diye yapılan bişey de olabilirTV'de yayınlamayıp internette mi yayınladılar jeneriği?
YouTube'a yüklenen bölümlerde de yok jenerik ama. FOX'un sitesinde yayınlanan olan videolarda da yok.Zümrüdiankada öyle olur bence süre azalsın diye yapılan bişey de olabilir