Unutulmaz Yunus Eşcinsel Oluyor! (Cennet Mahallesi - 26.Bölüm)

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,857
Puanı
1,060
1592397452431.png

Show TV'nin fenomen dizisi Cennet Mahallesi'nin sosyal medyada yeniden gündem olan bölümü... 26.bölümünde ailenin babası Yunus vurulur. Ferhat'ın kanı olmayınca başka birinden kan alır ancak bu kişi eşcinseldir, Yunus başta istemez fakat mecbur kalarak kabul eder. Ertesi sabah uyandığında ise bambaşka bir Yunus vardır artık. Eşcinsel Yunus'u ailesi ve Pembe oldukça yadırgar, işte o unutulmayan bölümden sahneler...

*
** Uyarı: Video başlığında kullanılan ifadeyi doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum, ancak başka bir video olmadığı için bu videoyu konuya eklemek durumunda kaldım.

Geçen bu bölüme Showmax'te denk geldim, açmamak olmazdı. En efsane bölümlerden. :A

- "Muhareeemmmmm" (Rahmetli. :()

- "Anam artık buna ana deyin ana"

- "Lan bunun keki de kendi gibi *****"

- "Yeter artık ben kestircemmm"

- "Allah canını almasın dedikoduya da başladı, hepten karı oldu başıma"

@xBUGRAx @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @Angelica @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür @DarkLegenD @Yiğitt @batuhankaralar @Araf @Polat Şaşmaz

Geçen bu bölüme Showmax'te denk geldim, açmamak olmazdı. En efsane bölümlerden. :A

@xBUGRAx @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @Angelica @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür @DarkLegenD @Yiğitt @batuhankaralar @Araf @Polat Şaşmaz
Yeniden başlasam mı diye düşünmüyor değilim. :A

• Harika
Reactions: mrt-06

:A :A o başlık nedir yaa çok yaratıcı çok güzel sahneydi yaa

• İlginç
Showmax da değilde koy gece1 de falan cennet mahallesini izleyelim be showtv efsane ötesi dizinin yüzüne dahi bakmıyor

• Beğendim
Bir de şeyimi kestirecem sahnesi vardı o bölümde bu sahnenin aynısı da Osman Aga'ya olmuştu o da çok komikti

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato