- Reaksiyon puanı
- 50,439
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
1x6
İyi bölümdü, öyle üzerinde yorumlanacak pek bir şey yoktu ama öyle yani.
7/10
------------------------------------
1x7
Bu bölüm daha vasattı. Pek sıkıcı değildi ama eğlenceli de değildi.
@cevaa tam senlik sahne vardı bölümün sonlarında. Yanlış yerde bırakmışsın.
6/10
Sahne neydi söylede ona göre tekrar bakabilirim
Gretchen bir kız arkadaşıyla birlikte adını unuttuğum erkek arkadaş görünümlü sarı İngiliz'e sürpriz hazırladı. Ne tür bir sürpriz olduğu senin hayal gücüne kalmış.
Diziye döndürmeye çalışıyoruz ama sahneyle atlatmaya çalışıyorsun sen.Hayal gücüm çok geniş ben çok farklı şeyler düşünüyorum Gretchen'in de yapabileceklerini düşünürsek güzel bişey çıkabilir O sahneye bi bakayım yorum atarım
Diziye dönmem artık İlk sezonu bitirirsin ama sonra unutursun 2.sezon olduğunu böylece bırakmış olursunDiziye döndürmeye çalışıyoruz ama sahneyle atlatmaya çalışıyorsun sen.
Ama fazla ısrar etmeyeceğim açıkçası dizi çok da iyi gitmiyor. 20 bölüm falan olsa ben de bırakmıştım ama zaten 10 bölüm buraya kadar gelmişken bitireceğim ilk sezonu.
Unutmam da bırakırım belki. İkinci sezonun yayınlandığı andaki duruma bağlı.Diziye dönmem artık İlk sezonu bitirirsin ama sonra unutursun 2.sezon olduğunu böylece bırakmış olursun
Sahneyide izledim Güzel bir sahneymiş, 2 kız öpüşürken surat ifadem Jimmy'nin ki gibi oldu, ulan dedim bu adamı işte bu yüzden sevdim
1x9
İlk kısmı sıkıcıydı ama ikinci kısmı güzeldi.
Jimmy evlilik teklifinin rövanşını aldı. Yüzük de oradan kalmaymış meğer.
@sürgünüm birkaç sene geçmemiş ya sen mi yanlış anladın acaba ben mi? Benim anladığım geçmişe gittiler ve sonra tekrar günümüzde döndüler.
7/10
Unutmam da bırakırım belki. İkinci sezonun yayınlandığı andaki duruma bağlı.
İkiside başka işlerde çalışmaya başlamış Jimmy romancı olmuş, ordan günümüze nasıl döndüler.
Geçmişte olmuş işte onlar benim anladığım. Jimmy'nin zaten romanı vardı ya arada sırada geyiği dönüyordu.
Zaman atlaması olmadı da en son Jimmy'in elinde nişan yüzüğü vardı.
Niye sordun, yoksa diziyi mi izlemeyi düşünüyorsun. Senin izleyeceğini bilsem diziye hiç başlamazdım. ss.bu dizinin konusu ne ara açıldı
konusu ilgimi çektiNiye sordun, yoksa diziyi mi izlemeyi düşünüyorsun. Senin izleyeceğini bilsem diziye hiç başlamazdım. ss.
Şaka şaka başla biran önce ortak bir dizimiz olsun.