FX You're the Worst - Dizi Yorumları

1x6

İyi bölümdü, öyle üzerinde yorumlanacak pek bir şey yoktu ama öyle yani. :D

7/10

------------------------------------

1x7

Bu bölüm daha vasattı. Pek sıkıcı değildi ama eğlenceli de değildi.

@cevaa tam senlik sahne vardı bölümün sonlarında. Yanlış yerde bırakmışsın. :D

6/10

1x6

İyi bölümdü, öyle üzerinde yorumlanacak pek bir şey yoktu ama öyle yani. :D

7/10

------------------------------------

1x7

Bu bölüm daha vasattı. Pek sıkıcı değildi ama eğlenceli de değildi.

@cevaa tam senlik sahne vardı bölümün sonlarında. Yanlış yerde bırakmışsın. :D

6/10

Sahne neydi söylede ona göre tekrar bakabilirim :D

Gretchen bir kız arkadaşıyla birlikte adını unuttuğum erkek arkadaş görünümlü sarı İngiliz'e sürpriz hazırladı. Ne tür bir sürpriz olduğu senin hayal gücüne kalmış. :D

Hayal gücüm çok geniş ben çok farklı şeyler düşünüyorum :D Gretchen'in de yapabileceklerini düşünürsek güzel bişey çıkabilir :D O sahneye bi bakayım yorum atarım :D

Hayal gücüm çok geniş ben çok farklı şeyler düşünüyorum :D Gretchen'in de yapabileceklerini düşünürsek güzel bişey çıkabilir :D O sahneye bi bakayım yorum atarım :D
Diziye döndürmeye çalışıyoruz ama sahneyle atlatmaya çalışıyorsun sen. :D

Ama fazla ısrar etmeyeceğim açıkçası dizi çok da iyi gitmiyor. 20 bölüm falan olsa ben de bırakmıştım ama zaten 10 bölüm buraya kadar gelmişken bitireceğim ilk sezonu. :):)

1x8

Gerçekten iyi bölümmüş ve bence de sezonun en iyisiydi. :)

Gretchen'ın ailesi ve yalanlar üzerine olan ilişki şaşırttı.

Ayrılmaları pek iyi olmadı ama bakalım nereye varacak olay. :)

Yüzük de ilginçti Jimmy o kadar ciddi düşünüyor mudur ki? (b)

8/10

Diziye döndürmeye çalışıyoruz ama sahneyle atlatmaya çalışıyorsun sen. :D

Ama fazla ısrar etmeyeceğim açıkçası dizi çok da iyi gitmiyor. 20 bölüm falan olsa ben de bırakmıştım ama zaten 10 bölüm buraya kadar gelmişken bitireceğim ilk sezonu. :):)
Diziye dönmem artık :D İlk sezonu bitirirsin ama sonra unutursun 2.sezon olduğunu böylece bırakmış olursun :D

Sahneyide izledim :D Güzel bir sahneymiş, 2 kız öpüşürken surat ifadem Jimmy'nin ki gibi oldu, ulan dedim bu adamı işte bu yüzden sevdim :D

1x9

İlk kısmı sıkıcıydı ama ikinci kısmı güzeldi. :)

Jimmy evlilik teklifinin rövanşını aldı. :) Yüzük de oradan kalmaymış meğer. :)

@sürgünüm birkaç sene geçmemiş ya sen mi yanlış anladın acaba ben mi? :D Benim anladığım geçmişe gittiler ve sonra tekrar günümüzde döndüler. :):)

7/10

Diziye dönmem artık :D İlk sezonu bitirirsin ama sonra unutursun 2.sezon olduğunu böylece bırakmış olursun :D

Sahneyide izledim :D Güzel bir sahneymiş, 2 kız öpüşürken surat ifadem Jimmy'nin ki gibi oldu, ulan dedim bu adamı işte bu yüzden sevdim :D
Unutmam da bırakırım belki. İkinci sezonun yayınlandığı andaki duruma bağlı. :D

1x9

İlk kısmı sıkıcıydı ama ikinci kısmı güzeldi. :)

Jimmy evlilik teklifinin rövanşını aldı. :) Yüzük de oradan kalmaymış meğer. :)

@sürgünüm birkaç sene geçmemiş ya sen mi yanlış anladın acaba ben mi? :D Benim anladığım geçmişe gittiler ve sonra tekrar günümüzde döndüler. :):)

7/10

Unutmam da bırakırım belki. İkinci sezonun yayınlandığı andaki duruma bağlı. :D
İkiside başka işlerde çalışmaya başlamış Jimmy romancı olmuş, ordan günümüze nasıl döndüler.(b)

1x10 (Sezon Finali)

Gayet iyi bir sezon finali olmuş. Dizinin ikinci sezon onayı gelmedi daha, büyük ihtimal gelir ama gelmese de final olarak kalabilecek bir bölüm olmuş. :)

Spoiler içinde yazacak bir şey yok sanırım ama gayet iyi, yer yer komik bir bölümdü. İyi senaryo yazılırsa bu dizide malzemenin olduğunu gösterir nitelikteydi. :)

8. bölümle yarışır belki ama bence az farkla da olsa en iyi bölümdü. :)

8/10

1x10 (Sezon Finali)

Sezon finalini genel olarak beğendim.:)

@OzaN Haklıymışsın geçmişteymiş, nişan yüzüğünüde Jimmy eski sevgilisi için almış. :)

Lindsay bir çuval inciri berbat etti, elindekinin kıymetini bilmemek böyle birşey işte.:)

Jiimy , Gretchen için anahtar yaptırmamış açıkgöze bak. Aynı evede nasıl anlaşacaklar bakalım yeni sezonda göreceğiz.:)

Finaldeki mimikler çok iyiydi, ikisinde de aynı eve taşınma muttuluğu ve ben bununla napacağım endişesi vardı.:)

8/10

1x1

Yabancı dizi izlemek istedim ve birden bu diziyi indirdim, kendimi izlerken buldum. Konusu ilgi çekiciydi ama içeriğe girince görünenden farklı olduğunu gördüm. Gretchen soğuktu, Jimmy sıcaktı. Öylece gelişti olaylar. Biraz abartılıydı ama iyiydi.

Abartı;
Bir anda cinsellik başladı. Jimmy, sadece Gretchen ile yaptı ama Gretchen, sadece Jimmy ile birlikte olmadı. İlk bölümde bari abartmasalardı. Daha ilk bölümden başlamış çılgınlık.

Birbirine ters düşen iki zehirli insan, birbirine panzehir gibi gelecek anlaşılan. İşin özeti de bu oluyor.

7/10

2x1

Beklentiyi yüksek mi tuttuk bilmiyorum ama son sahne dışında güldüğüm yer olmadı.

Gretchen ile Jimmy'in tüm hayatı sanki alkol, uyuşturucu ve seksten ibaret. :(

6/10