Evet onu geçen ay önermiştin bakarım bu akşam Allah kısmet ederse.ash vs evıl dead e bir göz at hem komedi hem korku herşey var
Evet onu geçen ay önermiştin bakarım bu akşam Allah kısmet ederse.ash vs evıl dead e bir göz at hem komedi hem korku herşey var
Evet onu geçen ay önermiştin bakarım bu akşam Allah kısmet ederse.
Yahu kendisi izlemeyip başkasına öneriyor, dizi izlenecek gibi değil. Ash vs Evil Dead'in 8. bölümü yayınlandı sor bakalım kaç bölümünü izlemiş?Evet onu geçen ay önermiştin bakarım bu akşam Allah kısmet ederse.
Bu ayarda giderse rahatlıkla devam ederim zaten, bu dizi de sanırım Last Man gibi çok güldürmüyor ama izlettiriyor kendini.@mrt-06 İlk sezon sadece10 bölüm eğer biraz sabredersen ikinci sezon harika geçti. Bu yüzden de 3. sezon onayını aldı. (Pek güldüren bir dizi değil ama izlerken hiç sıkılmıyorsun, bunu biraz alışınca göreceksin.)
Yahu kendisi izlemeyip başkasına öneriyor, dizi izlenecek gibi değil. Ash vs Evil Dead'in 8. bölümü yayınlandı sor bakalım kaç bölümünü izlemiş?
Modern Family aradığın dizi, seversin 3-4 bölüm tarzına alışırsan.Sen daha çok absürd komedi seviyorsun sanırım, romantik komediden ziyade.
Bugün kendime yeni diziler arıyorum izlediklerimin hepsi tatile çıktı. Birde bugün Modern Family'e bakıcam komedi lazım bana. Episodes de başlamadı gitti.
Adam belki bu diziyi izleyecek, önce @destere şimdi de sen niye adamı başka diziye çekmeye çalışıyorsunuz? Sizinki can da benimki patlıcan mı? Benim de tek başıma izlerken canım sıkılıyor.Modern Family aradığın dizi, seversin 3-4 bölüm tarzına alışırsan.
Kendi demiş başlayacağım diye, ben bunu bıraksın demedim ki.Adam belki bu diziyi izleyecek, önce @destere şimdi de sen niye adamı başka diziye çekmeye çalışıyorsunuz? Sizinki can da benimki patlıcan mı? Benim de tek başıma izlerken canım sıkılıyor.
Adam belki bu diziyi izleyecek, önce @destere şimdi de sen niye adamı başka diziye çekmeye çalışıyorsunuz? Sizinki can da benimki patlıcan mı? Benim de tek başıma izlerken canım sıkılıyor.
Valla ben onu bunu bilmem Atacan diziyi izlemeyi bırakırsa sizden bileceğim.@mrt-06 dizi tavsiyesi istedi yardımcı olmaya çalıştık bunu izliyorsa izlesin izleme demedim sadece bunun yanında ash vs evıl dead güzel gider dedim yani pilavın yanına cacık misali