FX You're the Worst - Dizi Yorumları

İzledin mi ki ilk bölümden sonra? :)

Söyledik ya nasıl bulunacağını her bölüm her bölüm olmaz ki. :D
Ayda yılda bi link istedik hemen laf diyon :D

Bana cevap yazacağına linki atsaydın bu kadar uğraşmazdın :D

hayır
ilk bölüm yetmişti hatta .)
İlk bölüm yorumun çok da kötü değildi aslında. :):)

Kabul ediyorum öyle çok harika bir dizi değil "olmasa da olur" tarzda bir dizi. 40 dakika veya 20 bölüm olsa izlenmez de 20 dakika ve 10 bölüm olunca araya renk katmak açısından iyi bir alternatif, sıkıcı değil bence. :):)

İlk bölüm yorumun çok da kötü değildi aslında. :):)

Kabul ediyorum öyle çok harika bir dizi değil "olmasa da olur" tarzda bir dizi. 40 dakika veya 20 bölüm olsa izlenmez de 20 dakika ve 10 bölüm olunca araya renk katmak açısından iyi bir alternatif, sıkıcı değil bence. :):)
arada boş zamanım çok olursa izlerim ama şu anda pek öyle boş zamanda yok :)

1x4

Pek beğenmedim bu bölümü. 5.bölümüde beğenmezsem diziyi bırakırım büyük ihtimal.

5/10

1x5

Yine beğenmediğim bir bölüm oldu. Nedendir bilmiyorum ilk 3 bölüm iyiydi, 15 gün sonra bugün 4 ve 5.bölümleri izledim ve sıkıldım 2 bölümde de. Ara verdim diyemi böyle oldu bilmiyorum ama 6.bölümüde izlemeye karar verdim, onda da sıkılırsam bırakıcam diziyi.

5/10

1x5

Bu bölümü ben de beğenmedim, sıkıcıydı genel olarak. Silicon Valley'den Thomas Middleditch'i konuk olarak görmek güzel olsa da karakterini sevmedim. :(

Sondaki sahnede hariç :D

6/10

1x6

4 ve 5.bölümlere göre daha iyi gibiydi. Özellikle 2 sahneyi beğendim :D Ayrıca Gretchen'in arkadaşında da ne göğüs varmış arkadaş oyşşş :D

Bu sezonu tamamlamaya karar verdim sırf meraktan bakalım sevgili olacaklarmı diye :D

7/10

1x7

7. dakikaya kadar dayanabildim çok sıkıcıydı.

Bu bölümle birlikte diziyide bıraktım.

1x7

7. dakikaya kadar dayanabildim çok sıkıcıydı.

Bu bölümle birlikte diziyide bıraktım.
8. bölüm şu ana kadarki açık ara en iyi bölümmüş imdb'ye göre buraya kadar gelmişken sezonu tamamla bence 10 bölüm zaten. :)

Sen niye izlemiyorsun diye sorarsan haklısın. :D Toplu olarak izleyeceğim eksikleri yakında. :):)

8. bölüm şu ana kadarki açık ara en iyi bölümmüş imdb'ye göre buraya kadar gelmişken sezonu tamamla bence 10 bölüm zaten. :)

Sen niye izlemiyorsun diye sorarsan haklısın. :D Toplu olarak izleyeceğim eksikleri yakında. :):)

Yok ya şuanda zaten çok dizi var, bide bunu sıkıla sıkıla izleyemem :D

1x5

Çok komik olmasa da karakterler iyi, izlemeye davam edeceğim.:)

Pazar eğlencesi çok sıkıcıydı, kalabalık ortamlar dizide çekilmiyor Gretchen ve Jimmy'in önceki bölümlerde baş başa kaldığı sahneler daha keyifliydi.:)

Bölümün kısaca hikayesi, ilerde kocamız nasıl birisi olacak? merakı ve endişesiydi.:)

1x6

Gurur meselesi yaptıkları için her önüne gelenle yattılar, itiraf edinde kurtulun birbirinizi sevdiğinizi.:)

1x7

Avrupa'da yaşayan (ya da durumu iyi olanların)insanların ne basit problemleri var. Jimmy babam kitabımı okumadı diye surat asıyor, senin +18 kitabını niye okusun.:)

Dizinin sonu muhteşemdi ama Jimmy herşeyi berbat etti yaine, Yalnız gretchen'de lezbiyenlikte varmış. Kızda fena değildi.:)

Ortalama puanım 7/10

1x8

Sezonun tartışmasız en güzel bölümüydü. Dizi yeni sezon onayı alacaktır.:)

Gretchen'in Jimmy'i ailesiyle tanıştırmaktan korktuğu için sahte aile tuttuğu sahneler eğlenceliydi.:)

Jimmy'in Gretchen'in gerçek ailesiyle tanışması, Gretchen'in onu elit biri olarak tanıtması ve Gretchen'in ailesine kendisi hakkındaki söyledikleri yalanlar.😱:)

Finaldeki yüzük neydi? Gertchen ayrılmasaydı, Jimmy evlilik teklifimi edecekti, yeni yeni birbirlerini tanıyorlar o kadar aceleye gerek yok bence.:)

8/10

1x9

Tam da yükselişe geçmişken bu bölüm yine sıkıcı geçti.:(

Gretchen ve Jimmy'in karşılıklı sahnesi hiç yoktu. Bizimkile ayrılmış ve üstünden bir kaç sene geçmiş, hayatlarda değişmiş tabi bu hiç hoşuma gitmedi. :(

7/10