Bayılıyorum sana ya, torpilsiz ve yaranma derdi olmadan bir başarın yok. Umarım gerçek hayatta böyle değilsindir, ayrı bir üzülürüm. Valla benim çevrem çok geniş, herkes bana bayılıyor. Sen de bayılıyorsun bence, senin eleştirilerin gizli hayranlık.
Sen emek vermedin çünkü, sağda solda ne konuşacaksın? Valla ben de sen dışında yönetimden memnunum gayet, çok güzel çalışıyorlar. Senden memnun değilim demiyorum çünkü seni değerlendirecek bir performans göremiyorum.
Hahaha sen böyle şeylerle laf soktuğunu falan mı sanıyorsun? Yüzüme vurdu diye nasıl mutlu oldu, cevabını alırsın diyor.
Ben arkadaş kayırıyor olsaydım arkadaşlarımın getirdiği her teklifi kabul ederdim, en yakın arkadaşlarımla yönetimsel konularda bile ters düşüp tartışma yaşamışızdır. O dönem olan herkes hatırlar. Yönetimde konuşulanlar orada kalır, sen sağa sola yaymayı huy edinmişsin ama çok ayıp.
------
Nasıl başarılı buluyor musun beni?
Gerçi senle daha önce hiç tartışmamıştık, bugünü de tartışma sayamayız bence tartışmadık çünkü. Sen böyle küçük şeyleri tartışma mı sayıyorsun?