Senin yorumunu gördüm zaten, katılıyorum ben de sana. Çok garip, tartışılacak ne var? Bence olay ne biliyor musun? Maç konusunu açmak isteyenler Emre Ozansoy'a kaptırdı diye bunun alınganlığını yapıyor, olay tamamen bundan ibaret. Onun açtığı konuya yorum bile yapmamışlar, kaç yaşında insanlar.
Şu konuda haklı olabilirler evet ilgilendiği konuları açsa iyi olur ya da izleyeceği diziyi/sevdiği diziyi açsa iyi olur anlayışı katılıyorum buna. Eskiden birinin çok beklediği dizi olunca konuyu ona bırakırdık hiç konuşmadığımız bir üye olsa bile. Şu an hit rekabetinden dolayı kaynaklanıyordur bu. Rekabet iyidir, her yerde ve her zaman iyidir. Foruma renk katar, aktiflik katar, hit katar, üye katar. Yıllardır var olan rekabet yeni mi gündeme geldi sanki?
Dün
@The_Erinch in durumuna anlam veremedim zaten, aynı anda 7 konu görmek kötü görüntü veriyormuş.
Kendisi anket konularına kota getirildi diye tepki gösteren değil miydi? Ben de forumda kötü görünüyor demiştim. Anket konuları kategoride hep kalırken dizi yorum konuları 1 dakika içinde siliniyor, nasıl kıyasladı anlamadım? Dün duruma yazmak istemedim ama hazır açılmışken ona da sormak isterim? Ben mi yanlış anladım yoksa aynı mantıkla tutarsız görüş mü çözemedim?