Ben o, bu demedim. Burada herkesin adıyla seslenirim, ''ona katılmadım'' ifadesindeki ''ona'' kişi değil bir görüşe katılmadım anlamında kullanıldı. Cümleye bakarsan fark edeceksin. Ben hiç sevmediğim bir insana bile o, bu demem ki seni sevdiğimi ve sana değer verdiğimi de bilirsin, asla öyle bir konuşma yapmam. Öncelikle yanlış anlaşılmayı düzelteyim.
Arka planda zaten rekabet var, yıllardır var olan bir durum bu. Ek olarak düşünceni tabi ki paylaşabilirsin, kimse sana neden öyle yazdın, neden öyle düşünüyorsun demedi. Ben dizi yorum konusu zaten açmıyorum, beni ilgilendiren bir tarafı da yok. Ama senin gibi ben de bu forumun bir üyesiyim, her konuda düşüncemi dile getirebilirim. Sen de her zaman söyleyebilirsin. Benim üstteki tepkim sana değildi, üzerine alınan alınmış zaten. Benim için günah keçisi değilsin, kimse adına durum güncellemesi yapmayacağını ve ortaya göre oynamayacağını zaten çok iyi biliyorum. Dediğim gibi benim tepkimin bir gramı bile sana değil, ben seni biliyorum ve tanıyorum.
Sana dair tek merak ettiğim kötü görüntü oluşturma meselesiydi, sen de onunla değil yarış/rekabet ortamıyla ilgili olduğunu söyledin.