FF Yiğitt Adlı Üyenin Olmamış Olayını Abartması

Şimdi bir laf edecem abez kaçacak
Soytarı maskaralık yaptığında kendini kral sanırmış
@DarkLegenD bu lafımı daha fazla yediremeyip bence bu gece forumu bırakır
@Yiğitt ve senin bana ettiğiniz içi boş hakaretleriniz ve olmamışlarınız beni daha da güçlendiriyor.)) Atın, gelsin.))

Son yılların içeriği en haklı konusunu açtım. Açan kişinin kalitesinden bahsetmiyorum bile.))
Yani @Yiğitt dediğin gibi yapıyor veya yapmıyor orası değil konunun kötü tarafı, Sen onun hakkında konu açman yanlış , bu itirafta bile bahsedilmemesi gereken bir şey

Reactions: Yiğitt
Yani @Yiğitt dediğin gibi yapıyor veya yapmıyor orası değil konunun kötü tarafı, Sen onun hakkında konu açman yanlış , bu itirafta bile bahsedilmemesi gereken bir şey
Kahkaha attım ama yatmam lazım, saat 3.45'te kalkıp şov izlemem lazım.)) İyi geceler.

Reactions: Yiğitt
Kahkaha attım ama yatmam lazım, saat 3.45'te kalkıp şov izlemem lazım.)) İyi geceler.
Vayy be sen bu saatte yatıp gece yarısı nasıl uyanıp show izlyecen
ne showu ayrıca
İyi geceler bakalım Berbat Espri takımı başkanı
bak ne övgüler diziyorum sana

Birde bana @Çiğdem- ve @destere üzerinden prim yapma diyordu
Kendisi prim yapmaya çalışmış ama pek becerememiş

İlk mesajda aldığım reaksiyona bakarsan anlarsın prim işini becermiş miyim, becermemiş miyim?)))

Gözlemci gerçekleri ortaya çıkardı, masken düştü. Çok eğlendim yine, bana bulaşan boyunun ölçüsünü alıyor.
Ama @destere ile bana @xemrexxx prim ediyordu yanı sen olmuş şeye bulaştın oğlanın tahtını almak gibi
Dark bey ise kendine kullanılmamış bir av seçmiş @Yiğitt ile böyle uğraşılmıyordu yanı fark var senle Dark arasında gözlemci

@xemrexxx @destere

15 günden başlıyor bak mesala @destere zamanında kendini banlatmış ve popülerliği buradan yürümüş
Onun izinden gitmek istiyorsan sende kendini şikayet edip banlamalısın kendini
Aa saçmaymış o. Banlanma sürelerinin birer birer yükselme şekli yoksa ben almayayım, kalsın.))