Yaa sen nasıl birşeysin demek olmamış attığımda hoşuna gidiyor , bundan sonra senin her mesajını gördüğümde olmamış atayımPrimime destek vermen beni daha güçlü ve başarılı kılıyor.)))
Yaa sen nasıl birşeysin demek olmamış attığımda hoşuna gidiyor , bundan sonra senin her mesajını gördüğümde olmamış atayımPrimime destek vermen beni daha güçlü ve başarılı kılıyor.)))
Bebeğimsin, öpüyorum seni veeeeeYaa sen nasıl birşeysin demek olmamış attığımda hoşuna gidiyor , bundan sonra senin her mesajını gördüğümde olmamış atayım
Listeye aldım seni.)) Yiğit'de listede.)) Süper Moderatör olduğumda listedeki kişiler cezalarını çekecek, birer birer.))Bu neydi şimdi
Bekleriz canım beklerizListeye aldım seni.)) Yiğit'de listede.)) Süper Moderatör olduğumda listedeki kişiler cezalarını çekecek, birer birer.))
Uzak değil canım, projemi burada gerçekleştireceğim.))Bekleriz canım bekleriz
Cumhurbaşkanının Kanal İstanbul projesinden daha uzak bir proje senin hayalin
Sen admin olana kadar kim öle kim kalaUzak değil canım, projemi burada gerçekleştireceğim.))
Sen admin olana kadar kim öle kim kala
)))Listeye aldım seni.)) Yiğit'de listede.)) Süper Moderatör olduğumda listedeki kişiler cezalarını çekecek, birer birer.))
Ben şu an istesem banlarım aşkım bu şahsı ama kendimi yormaya değmez.Sen admin olana kadar kim öle kim kala
Parantezlerin sökmez bana
Boşver kendi çapında şey yapıyor işteBen şu an istesem banlarım aşkım bu şahsı ama kendimi yormaya değmez.
Bu konuyu açarak beni kral kendini şaklaban yaptı haberi yok.Parantezlerin sökmez bana
Boşver kendi çapında şey yapıyor işte
Bence söktü.))Parantezlerin sökmez bana
Boşver kendi çapında şey yapıyor işte
Şimdi banlamazsan hem sıfat hem de isim olarak yiğit değilsin, hadi bakalım.Ben şu an istesem banlarım aşkım bu şahsı ama kendimi yormaya değmez.
Seni banlarsam ben de emekli edilirim, şimdi bir küfür et şöyle en kalitelisinden banlıyım.Bence söktü.))
Şimdi banlamazsan hem sıfat hem de isim olarak yiğit değilsin, hadi bakalım.
Boşver uyma şeytanaSeni banlarsam ben de emekli edilirim, şimdi bir küfür et şöyle en kalitelisinden banlıyım.
Benim banlanmamın senin emekliliğin ile ne alakası var? Ahaha zirvede mi bırakacaksın yoksa. Beni banlamak büyük bi' şereftir tabi, sen de haklısın.)))))Seni banlarsam ben de emekli edilirim, şimdi bir küfür et şöyle en kalitelisinden banlıyım.
Senin ne olduğunu bilen bilir, bilmeyenlere de anlatmana gerek yokBu konuyu açarak beni kral kendini şaklaban yaptı haberi yok.
Çatır çutur karıştırdım. Veda konumdan daha fazla prim kasabilirim bu konuda.))) Çok sağlam bir temele dayandırdım konuyu, kapasitesi büyük.))Boşver uyma şeytanaMikser zannetti kendini ortalığı karıştırmaya bakıyor
Aslanım benim, konuş be.Senin ne olduğunu bilen bilir, bilmeyenlere de anlatmana gerek yok
Sayemde iyi hit yaptın, ilk primlerini almaya başlamışsın. Yarın enlerde de sayemde "güldüren mesajlara" girersin. Yürüyen kaliteyim vallahi.Çatır çutur karıştırdım. Veda konumdan daha fazla prim kasabilirim bu konuda.))) Çok sağlam bir temele dayandırdım konuyu, kapasitesi büyük.))
Sağlam temelden kasıt sen değilsin, benim muazzam zamanlamam.))Aslanım benim, konuş be.
Sayemde iyi hit yaptın, ilk primlerini almaya başlamışsın. Yarın enlerde de sayemde "güldüren mesajlara" girersin. Yürüyen kaliteyim vallahi.@gözlemci
Şimdi bir laf edecem abez kaçacakAslanım benim, konuş be.
Sayemde iyi hit yaptın, ilk primlerini almaya başlamışsın. Yarın enlerde de sayemde "güldüren mesajlara" girersin. Yürüyen kaliteyim vallahi.@gözlemci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?