Kanal D'yi övmemişsin demek , onun yerine ben atayımAbarttığının farkında değil. İki ay içinde bana 5 güldürdün bile atmamıştır.
Kanal D'yi övmemişsin demek , onun yerine ben atayımAbarttığının farkında değil. İki ay içinde bana 5 güldürdün bile atmamıştır.
Ben Kanal D fanı değilim aşkum, sadece sempatim var.Kanal D'yi övmemişsin demek , onun yerine ben atayım
Olmamışları diz, sonra aşkım.Ben Kanal D fanı değilim aşkum, sadece sempatim var.
Bizim aşkımızın arasına ''Olmamış'' mı girecek?Olmamışları diz, sonra aşkım.
Olmayan şeyin arasına olmamış sokarak oldurmaya çalışmaBizim aşkımızın arasına ''Olmamış'' mı girecek?
Ben kendimi @Billy Kane aşkımla avuturum, çatlasın hayranlarım. Size bakmıyorum diye D'li oluyorsunuz.Olmayan şeyin arasına olmamış sokarak oldurmaya çalışmaNe cümle kurdum
Çok büyük bir yalan yalnız bu.))Ben Kanal D fanı değilim aşkum, sadece sempatim var.
Övülecek bir şeyi olsa överdim)) (çok büyük laf ettim)Kanal D'yi övmemişsin demek , onun yerine ben atayım
Güzel şaka.))Bu konu niye varne gerek vardı şimdi buna
@DarkLegenD reis ciddi gözükecem diye açtığın konu kaliteni düşürdü
Bende ciddiydim bu defa.Çok büyük bir yalan yalnız bu.))
Övülecek bir şeyi olsa överdim)) (çok büyük laf ettim)
Güzel şaka.))
Adamsın bro.Bu konu niye varne gerek vardı şimdi buna
@DarkLegenD reis ciddi gözükecem diye açtığın konu kaliteni düşürdü
Gözde isim sen olduğun için değil benim zamanlamam iyiydi. Tabi yine de bu güzel prim için sağ ol.)))Adamsın bro.
Üzerimden prim yapmaya çalışmış işe, forumun gözde ismi olunca benim üzerime oynuyor.
Bi ara da "Yiğitt Neden Bu Kadar Başarılı?" Diye konu açarsan kaliten uçar.Gözde isim sen olduğun için değil benim zamanlamam iyiydi. Tabi yine de bu güzel prim için sağ ol.)))
Başarılı mısın? Sen? Ahahaha.Bi ara da "Yiğitt Neden Bu Kadar Başarılı?" Diye konu açarsan kaliten uçar.
Aferin sanaİlk mesajda aldığım reaksiyona bakarsan anlarsın prim işini becermiş miyim, becermemiş miyim?)))
Gözlemci gerçekleri ortaya çıkardı, masken düştü. Çok eğlendim yine, bana bulaşan boyunun ölçüsünü alıyor.İlk mesajda aldığım reaksiyona bakarsan anlarsın prim işini becermiş miyim, becermemiş miyim?)))
Ben daima haklının yanında yer alırımGözlemci gerçekleri ortaya çıkardı, masken düştü. Çok eğlendim yine, bana bulaşan boyunun ölçüsünü alıyor.
Primime destek vermen beni daha güçlü ve başarılı kılıyor.)))Ben daima haklının yanında yer alırım@DarkLegenD yaptığıyla kalsınhatta şimdide konusuna olmamış atmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?