FF Yiğitt Adlı Üyenin Olmamış Olayını Abartması

Başlığı görünce şaşırdım. Benim gördüğüm kadarıyla gayet mantıklı güzel yorumlar yapan bir üye. @Yiğitt
Çok teşekkür ederim, bakma sen başlığa ve yorumlara. Bir dönem yöneticiyken gizli yapılar beni yöneticilikten attırmak için @DarkLegenD üyeyi böyle ortaya attı, yine başaramadılar. Tabi bir de @DarkLegenD yönetici olmak istiyordu, benden sinyal göremeyince bu işlere girişti.

Konuda arkamdan konuşmuşsun, üzüldüm doğrusu... Neyse ki savunan, forumun realist üyeleri cevabı vermiş.
Senin konunda nasıl arkandan konuşabilirim?
Arkandan konuşacak olsam bunu özel mesaj yolu ile senin görmeyeceğin şekilde yapardım.

Reactions: Yiğitt
Senin konunda nasıl arkandan konuşabilirim?
Arkandan konuşacak olsam bunu özel mesaj yolu ile senin görmeyeceğin şekilde yapardım.
Benim hislerim kuvvetli, gözümün önünde bile arkamdan konuşulmuş hissettim.
Halbuki beni savunman gerekirdi, o dönem üzerime oynanan bir oyundu bu da. Konuyu açanı görmüyor musun?

Benim hislerim kuvvetli, gözümün önünde bile arkamdan konuşulmuş hissettim.
Halbuki beni savunman gerekirdi, o dönem üzerime oynanan bir oyundu bu da. Konuyu açanı görmüyor musun?
Ben akşam yediğimi hatırlamıyorum 2 sene öncesini hatırlamamı bekleme.

Konuyu hortlattığın ve bana olmamış attığın için seni şikayet ediyorum, derdini moderatör grubuna anlatırsın
Benim adımın geçtiği bir konu, günde on kere bile hortlatabilirim. Beni tehdit ettiğin için ben de seni kankamsulara havale ediyorum.

------

Ben akşam yediğimi hatırlamıyorum 2 sene öncesini hatırlamamı bekleme.
Neyse hep yanımda olduğumu biliyormuş gibi davranacağım.

Bende yeni bir olay sandım neyi kaçırdım ben yine dedim malum forumun hızına yetişilmiyor

Bende yeni bir olay sandım neyi kaçırdım ben yine dedim malum forumun hızına yetişilmiyor
Eskiden yapardım şimdi binde bir ya atarım ya atmam. Ki zaten adminimiz de insanlara atılsın diye ekledi bunu, keyfi dursun diye değil. Neyine karşı çıkılmış onu da anlamadım.

Eskiden yapardım şimdi binde bir ya atarım ya atmam. Ki zaten adminimiz de insanlara atılsın diye ekledi bunu, keyfi dursun diye değil. Neyine karşı çıkılmış onu da anlamadım.
Bende anlamadım eskiden de denk gelmedim ya gerçi bir kere de bana atmışlardı o ifadeyi

3.5 sene sonra dislike atmış @Yiğitt efendi, son sayfadaki tüm mesajlarına olmamışı bastım. KARMA