Bu konunun amacı Yiğit'i forumdan postalamak, kaç yol denediler beni yollayamadılar. Bunla da başarılı olamayacaklar, yüz verme sen de.Niye öyle yapıyor ki. Sanki D babasının kanalı..
Bu konunun amacı Yiğit'i forumdan postalamak, kaç yol denediler beni yollayamadılar. Bunla da başarılı olamayacaklar, yüz verme sen de.Niye öyle yapıyor ki. Sanki D babasının kanalı..
Bu konunun amacı gerçekleri gösterip malum kişiyi, yani seni doğru yola sokmak. Olmamış sayım Dolar ve Euro'dan bile daha hızlı yükseldi sayende.Bu konunun amacı Yiğit'i forumdan postalamak, kaç yol denediler beni yollayamadılar. Bunla da başarılı olamayacaklar, yüz verme sen de.
Hadi ordan, çatlamaya devam edeceksin.Bu konunun amacı gerçekleri gösterip malum kişiyi, yani seni doğru yola sokmak. Olmamış sayım Dolar ve Euro'dan bile daha hızlı yükseldi sayende.
Sen gerçekten de adi bir adam olabilirsin.Hadi ordan, çatlamaya devam edeceksin.
İnsan bi gülürSen gerçekten de adi bir adam olabilirsin.
Sen nerden çıktın öyle. 'Güler'dir o gülür olsa yazamazdın.İnsan bi gülür
Bilerek yazdım . Nihal Candan öyle diyor. Hep beraber gülürdük.Sen nerden çıktın öyle. 'Güler'dir o gülür olsa yazamazdın.
Foruma yeni beğeni sistemi geleceği ile ilgili eski bir konuya denk gelmiştim bir ara. Orda bir mesajına güldürü atmıştım. Ben diss yersem kavga çıkarırım tarzında bir mesajın vardı ve güldürü attım çünkü olmamışı en çok kim atıyor deseler galiba zirvede olursunYiğit'in üzerine oyunlar oynandığı, yıllardır forumdan göndermeye çalışıp da gönderemediği şer ittifağının son oyunu da bu konuydu. @DarkLegenD üzerinden geliştirmeye çalışmışlardı ama Yiğit bunun da üstesinden geldi. Kıskananlar çatlasın. @Çiğdem- @Harunnn60 @Sherlock @MasacRE- @Dosi
Haklı sayılırım o konuda, bak bu konu ile üzerime oynanan oyun da bu olmamış meselesi yüzünden.Foruma yeni beğeni sistemi geleceği ile ilgili eski bir konuya denk gelmiştim bir ara. Orda bir mesajına güldürü atmıştım. Ben diss yersem kavga çıkarırım tarzında bir mesajın vardı ve güldürü attım çünkü olmamışı en çok kim atıyor deseler galiba zirvede olursun
@DarkLegenD i bu konusunu güldürü listesine almamıştım çatlamıştı koca kel kafa @xemrexxx @serhattYiğit'in üzerine oyunlar oynandığı, yıllardır forumdan göndermeye çalışıp da gönderemediği şer ittifağının son oyunu da bu konuydu. @DarkLegenD üzerinden geliştirmeye çalışmışlardı ama Yiğit bunun da üstesinden geldi. Kıskananlar çatlasın. @Çiğdem- @Harunnn60 @Sherlock @MasacRE- @Dosi
Niye kız
Helal olsun sana, üzerimden prim kasmalarına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. @DarkLegenD bu konudan sonra forumda mimlendi zaten, gün yüzü göremez oldu... Yüzü gülmez oldu...@Yiğitt den prim kasmasını engelledik önünü kestik @DarkLegenD in
Hhaha Aaa gerçekten ayoll @DarkLegenD bey o şokun etkisiyle tükenip gittiHelal olsun sana, üzerimden prim kasmalarına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. @DarkLegenD bu konudan sonra forumda mimlendi zaten, gün yüzü göremez oldu... Yüzü gülmez oldu...
@sokak sanati gardaşımla bazı antileri az forumdan yollamadık.Hhaha Aaa gerçekten ayoll @DarkLegenD bey o şokun etkisiyle tükenip gitti
Aklıma şey geldi @sokak sanati da oda senin gibi ayrı manyak Arslan beye dis atıp duruyordu oğlan forumu bırakacam yeter diye bağrıyordu
Arslan beyide bekliyoruz yine foruma@sokak sanati gardaşımla bazı antileri az forumdan yollamadık.
Forumun Cumhur Başkanı sayılır sen git Erdoğandan prim kas bakalım seni napıyorlar ayoll @YiğittHaksızlık yapmışsınız
Forumun Cumhur Başkanı sayılır sen git Erdoğandan prim kas bakalım seni napıyorlar ayoll @Yiğitt