FF Yiğitt Adlı Üyenin Olmamış Olayını Abartması

Başlığı görünce şaşırdım. Benim gördüğüm kadarıyla gayet mantıklı güzel yorumlar yapan bir üye. @Yiğitt
Çok teşekkür ederim, bakma sen başlığa ve yorumlara. Bir dönem yöneticiyken gizli yapılar beni yöneticilikten attırmak için @DarkLegenD üyeyi böyle ortaya attı, yine başaramadılar. Tabi bir de @DarkLegenD yönetici olmak istiyordu, benden sinyal göremeyince bu işlere girişti. :A

Uzun zamandır kimseye olmamış atmamışım, sağ olsun bu konuyu hatırlayınca konudaki canım üyelere olmamış attım. :bhr: @DarkLegenD sağ olsun...
E9Uuv68XEAQWfC6.jpg

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Senin konunda nasıl arkandan konuşabilirim? :A Arkandan konuşacak olsam bunu özel mesaj yolu ile senin görmeyeceğin şekilde yapardım. :A
Benim hislerim kuvvetli, gözümün önünde bile arkamdan konuşulmuş hissettim. :A Halbuki beni savunman gerekirdi, o dönem üzerime oynanan bir oyundu bu da. Konuyu açanı görmüyor musun?

Benim hislerim kuvvetli, gözümün önünde bile arkamdan konuşulmuş hissettim. :A Halbuki beni savunman gerekirdi, o dönem üzerime oynanan bir oyundu bu da. Konuyu açanı görmüyor musun?
Ben akşam yediğimi hatırlamıyorum 2 sene öncesini hatırlamamı bekleme. :A

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Konuyu hortlattığın ve bana olmamış attığın için seni şikayet ediyorum, derdini moderatör grubuna anlatırsın :A
Benim adımın geçtiği bir konu, günde on kere bile hortlatabilirim. Beni tehdit ettiğin için ben de seni kankamsulara havale ediyorum. :A
------

Ben akşam yediğimi hatırlamıyorum 2 sene öncesini hatırlamamı bekleme. :A
Neyse hep yanımda olduğumu biliyormuş gibi davranacağım. :A

Bende yeni bir olay sandım neyi kaçırdım ben yine dedim malum forumun hızına yetişilmiyor:A
Eskiden yapardım şimdi binde bir ya atarım ya atmam. Ki zaten adminimiz de insanlara atılsın diye ekledi bunu, keyfi dursun diye değil. Neyine karşı çıkılmış onu da anlamadım. :A