Yakında yaptırım kararları alacağım cumhurbaşkanı olarak.
Yakında yaptırım kararları alacağım cumhurbaşkanı olarak.
Hhaha Aaa gerçekten ayoll @DarkLegenD bey o şokun etkisiyle tükenip gitti
Aklıma şey geldi @sokak sanati da oda senin gibi ayrı manyakArslan beye dis atıp duruyordu oğlan forumu bırakacam yeter diye bağrıyordu
Hhaha al cnm ben arkandayım hep biliyorsunYakında yaptırım kararları alacağım cumhurbaşkanı olarak.
Bana göre sorun yok ama o rahatsız olmuş işte kişiden kişiye değişiyorArslan beye çok gider yapmıştım. Sonunda paşa paşa yola geldi
Yakında yeni operasyonlar yapmamız gerekebilir canım, vaziyet alalım.Çok iyi ikiliydik. Özledim önce ki zamanları.
Şimdilik bir şey olduğu yok ama her an bilet kesebiliriz, bağları koparmamak lazım.Ne oldu. @Harunnn60 anlatın
Yükselişimin önüne geçmek istediler ve başardılar da.Niye kız
Helal olsun sana, üzerimden prim kasmalarına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz.@DarkLegenD bu konudan sonra forumda mimlendi zaten, gün yüzü göremez oldu... Yüzü gülmez oldu...
Bu gerçekten de doğru.Hhaha Aaa gerçekten ayoll @DarkLegenD bey o şokun etkisiyle tükenip gitti
Aklıma şey geldi @sokak sanati da oda senin gibi ayrı manyakArslan beye dis atıp duruyordu oğlan forumu bırakacam yeter diye bağrıyordu
Bana karışmaman gerektiğini anlamışsındır, teşekkürler aşkım.Yükselişimin önüne geçmek istediler ve başardılar da.Aslında, zamanında Admin Bey'e şikayet etsem, ikisini de evinden aldırırdım.Ama yapmadım çünkü bu adamın da iyi bir tarafı var canım.
Bu gerçekten de doğru.Hakkımın yenilmesi beni derinden üzmüş ve sarsmıştı.Espritüel tarafım yamulmuştu ve zirvede bırakmak zorunda kalmıştım.
Kul hakkı yiyen bedelini çok ağır öder, bekle ve çöküşlerini görYükselişimin önüne geçmek istediler ve başardılar da.Aslında, zamanında Admin Bey'e şikayet etsem, ikisini de evinden aldırırdım.Ama yapmadım çünkü bu adamın da iyi bir tarafı var canım.
Bu gerçekten de doğru.Hakkımın yenilmesi beni derinden üzmüş ve sarsmıştı.Espritüel tarafım yamulmuştu ve zirvede bırakmak zorunda kalmıştım.
Güç onlarda, diz çökmekten başka bir şey elimden gelmez.Kul hakkı yiyen bedelini çok ağır öder, bekle ve çöküşlerini gör
senin adına üzüldüm cnm, gücün onlarda olduğu falan yok herkes haddini bilsinGüç onlarda, diz çökmekten başka bir şey elimden gelmez.Yenilgiyi kabûllendiğimi ben de yeni öğreniyorum şu an. 😱
Ne oldu. @Harunnn60 anlatın
Şimdilik bir şey olduğu yok ama her an bilet kesebiliriz, bağları koparmamak lazım.@Harunnn60
Sen önce Umut'u huzur evinden al Yiğit.Yapıştı kaldı oraya.
Peki kızdırmayacağım seniBenim keyfim yerinde. Yoğunum şu ara. Yazacak vakit ve istek yok
Bana karışmaman gerektiğini anlamışsındır, teşekkürler aşkım.
Afferim dürüst olduğun içinYükselişimin önüne geçmek istediler ve başardılar da.Aslında, zamanında Admin Bey'e şikayet etsem, ikisini de evinden aldırırdım.Ama yapmadım çünkü bu adamın da iyi bir tarafı var canım.
Herifin aklına girme şeytan gibiKul hakkı yiyen bedelini çok ağır öder, bekle ve çöküşlerini gör
Sen önce Umut'u huzur evinden al Yiğit.Yapıştı kaldı oraya.
Şimdilik bir şey olduğu yok ama her an bilet kesebiliriz, bağları koparmamak lazım.@Harunnn60
Aaa ben yönetici oldumdan beridir çünkü öncesini bilmiyorumNe oldu. @Harunnn60 anlatın
Doğru yolu gösteriyorum ne şeytanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?