FF Yiğitt Adlı Üyenin Olmamış Olayını Abartması

@DarkLegenD i bu konusunu güldürü listesine almamıştım çatlamıştı koca kel kafa :A :A :A @xemrexxx @serhatt

Yükselişimin önüne geçmek istediler ve başardılar da. :A Aslında, zamanında Admin Bey'e şikayet etsem, ikisini de evinden aldırırdım. :A Ama yapmadım çünkü bu adamın da iyi bir tarafı var canım. :A

Helal olsun sana, üzerimden prim kasmalarına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. :bhr: @DarkLegenD bu konudan sonra forumda mimlendi zaten, gün yüzü göremez oldu... Yüzü gülmez oldu...

Hhaha Aaa gerçekten ayoll @DarkLegenD bey o şokun etkisiyle tükenip gitti :A :A :A

Aklıma şey geldi @sokak sanati da oda senin gibi ayrı manyak :F Arslan beye dis atıp duruyordu oğlan forumu bırakacam yeter diye bağrıyordu :F :F :F
Bu gerçekten de doğru. :A Hakkımın yenilmesi beni derinden üzmüş ve sarsmıştı. :A Espritüel tarafım yamulmuştu ve zirvede bırakmak zorunda kalmıştım. :A

Yükselişimin önüne geçmek istediler ve başardılar da. :A Aslında, zamanında Admin Bey'e şikayet etsem, ikisini de evinden aldırırdım. :A Ama yapmadım çünkü bu adamın da iyi bir tarafı var canım. :A

Bu gerçekten de doğru. :A Hakkımın yenilmesi beni derinden üzmüş ve sarsmıştı. :A Espritüel tarafım yamulmuştu ve zirvede bırakmak zorunda kalmıştım. :A
Bana karışmaman gerektiğini anlamışsındır, teşekkürler aşkım. :bhr: :A

Kul hakkı yiyen bedelini çok ağır öder, bekle ve çöküşlerini gör :A

Bana karışmaman gerektiğini anlamışsındır, teşekkürler aşkım. :bhr: :A

Afferim dürüst olduğun için :A kalp verdim sana kel kafa bu sana yeter :A :A :A

Sen önce Umut'u huzur evinden al Yiğit. :A :A Yapıştı kaldı oraya. :T: :(
Şimdilik bir şey olduğu yok ama her an bilet kesebiliriz, bağları koparmamak lazım. :A @Harunnn60
Aaa ben yönetici oldumdan beridir çünkü öncesini bilmiyorum :A :A :A

İstisnalar heryerde olur ama 100 de 99 gibi doğru kararlar ile hareket ettik hep adminsiz forumu en zor zamanında ayakta tuttuk yanı biz burda oldumuz sürece içim rahat yönetimimize nazar değmesin :Z:Z:Z @Sherlock