Son günlerde sana gıcığım çabuk oku ve güzel yorum yapıp kendini affettir.Benim için mi 5 gündür çekimdeydin?Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱
Teşekkürler Eraycım.
Son günlerde sana gıcığım çabuk oku ve güzel yorum yapıp kendini affettir.Benim için mi 5 gündür çekimdeydin?Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱
Teşekkürler Eraycım.
Yorumlarımızı kopyalayınca benim yazım da oyüzden kalın çıkmışGerçekten aynı şeyleri yazmışız.Bir okuyum o kısmı merak ettim.
Yazı fonto kalın olmuş gözünü aldı mı senin de.
@DarkLegenD'e köy tuvaletini bile emanet ettirmem ne forumu ne editörlüğü.Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Senin editörlüğü konuştuk o kadar, karara bağlayamadık. 5 günün dört günü bu konuşmaya gitti, karara bağlayamadığımız için konuda yazamadık.@mrt-06
Hahaha sesli güldüm.@DarkLegenD'e köy tuvaletini bile emanet ettirmem ne forumu ne editörlüğü.
Ben kalın yaptım ya, sizlik bir şey yok.Yorumlarımızı kopyalayınca benim yazım da oyüzden kalın çıkmış@Yiğitt
Hangi kısmı merak ettin cnm onu anlayamadım
Sen ne kadar düşünceli bir insanmışsın.Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Senin editörlüğü konuştuk o kadar, karara bağlayamadık. 5 günün dört günü bu konuşmaya gitti, karara bağlayamadığımız için konuda yazamadık.@mrt-06
Birazdan geleceğim oralara zaten.
Gerçekler.Hahaha sesli güldüm.
Ben kalın yaptım ya, sizlik bir şey yok.Eskiden de öyleymiş, ona göre oluşturdum biraz.
Konuma harika atabilirsin o zaman aşkım.Sen ne kadar düşünceli bir insanmışsın.Ben seni hep yanlış tanımışım.
İyi edersin , sana komplo varBirazdan geleceğim oralara zaten.
Sen de farkındasındır bunun herhalde gerçeği söyleyince adi olduk.Sen adi bir adminsin.
Harika at demesen atacaktım da işte gıcık ettin beni.Konuma harika atabilirsin o zaman aşkım.
@pompy reis iş başında mı yine?İyi edersin , sana komplo var
Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum@Yiğitt'in konusu için dedim kalın yapıştırmış ya ince kullansa daha okunması kolay olurdu.
Sizin yorumlarınızı işte.
Harika atma.Harika at demesen atacaktım da işte gıcık ettin beni.
Abla kardeş olarak hep birbirimizi tamamlıyoruz her zaman ki gibi.Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum
Dedikodu gecesinde uzun bir değerlendirme yapmıştım . Oyüzden Abla ,Kardeş ilişkimizin güçlülüğünden değinmek istedim , Aslında benim yorumumu tamamlamış senin yorumun ,tam denk gelmiş birbirine
Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum
Dedikodu gecesinde uzun bir değerlendirme yapmıştım . Oyüzden Abla ,Kardeş ilişkimizin güçlülüğünden değinmek istedim , Aslında benim yorumumu tamamlamış senin yorumun ,tam denk gelmiş birbirine
Çiğdem ilk başta 3 kelimelik bir yorum yaptı sana Atacan, sonra ben kızınca düzeltti.@pompy sen de oku evet, özellikle sen oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?