TVen 'Yiğitt İle Foruma Dair' | Özel Bölüm | mrt-06

Benim için mi 5 gündür çekimdeydin? :A Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱
Son günlerde sana gıcığım çabuk oku ve güzel yorum yapıp kendini affettir. :A

Çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık. :D @Yiğitt

@mrt-06 benimde en sevdiğim üyelerden biridir her ne kadar Yeni Gelin gibi bazı konularda anlaşamasak ve kanal konusunda fazla hırslı olsa da. :A Adminlik de gerçekten yakıştı başarılarının devamını diliyorum. :bhr:
Teşekkürler Eraycım. :bhr:

Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. :bhr:

Senin editörlüğü konuştuk o kadar, karara bağlayamadık. 5 günün dört günü bu konuşmaya gitti, karara bağlayamadığımız için konuda yazamadık. :( @mrt-06
Sen ne kadar düşünceli bir insanmışsın. :bhr: Ben seni hep yanlış tanımışım. :bhr:

@Yiğitt'in konusu için dedim kalın yapıştırmış ya ince kullansa daha okunması kolay olurdu. :A

Sizin yorumlarınızı işte. :Z
Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum :Z:Z:Z

Dedikodu gecesinde uzun bir değerlendirme yapmıştım . Oyüzden Abla ,Kardeş ilişkimizin güçlülüğünden değinmek istedim , Aslında benim yorumumu tamamlamış senin yorumun ,tam denk gelmiş birbirine :bhr::bhr::bhr:

Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum :Z:Z:Z

Dedikodu gecesinde uzun bir değerlendirme yapmıştım . Oyüzden Abla ,Kardeş ilişkimizin güçlülüğünden değinmek istedim , Aslında benim yorumumu tamamlamış senin yorumun ,tam denk gelmiş birbirine :bhr::bhr::bhr:
Abla kardeş olarak hep birbirimizi tamamlıyoruz her zaman ki gibi. :bhr:

Yönetim değerlendirmesini nasıl buldun katılıyor musun. :A

@pompy sen de oku evet, özellikle sen oku. :A
Çiğdem ilk başta 3 kelimelik bir yorum yaptı sana Atacan, sonra ben kızınca düzeltti. :F SKANDAL...