Son günlerde sana gıcığım çabuk oku ve güzel yorum yapıp kendini affettir.Benim için mi 5 gündür çekimdeydin?Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱
Teşekkürler Eraycım.
Son günlerde sana gıcığım çabuk oku ve güzel yorum yapıp kendini affettir.Benim için mi 5 gündür çekimdeydin?Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱
Teşekkürler Eraycım.
Yorumlarımızı kopyalayınca benim yazım da oyüzden kalın çıkmışGerçekten aynı şeyleri yazmışız.Bir okuyum o kısmı merak ettim.
Yazı fonto kalın olmuş gözünü aldı mı senin de.![]()
@DarkLegenD'e köy tuvaletini bile emanet ettirmem ne forumu ne editörlüğü.Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Senin editörlüğü konuştuk o kadar, karara bağlayamadık. 5 günün dört günü bu konuşmaya gitti, karara bağlayamadığımız için konuda yazamadık.@mrt-06
Hahaha sesli güldüm.@DarkLegenD'e köy tuvaletini bile emanet ettirmem ne forumu ne editörlüğü.![]()
Ben kalın yaptım ya, sizlik bir şey yok.Yorumlarımızı kopyalayınca benim yazım da oyüzden kalın çıkmış@Yiğitt
Hangi kısmı merak ettin cnm onu anlayamadım![]()
Sen ne kadar düşünceli bir insanmışsın.Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Senin editörlüğü konuştuk o kadar, karara bağlayamadık. 5 günün dört günü bu konuşmaya gitti, karara bağlayamadığımız için konuda yazamadık.@mrt-06
Birazdan geleceğim oralara zaten.
Gerçekler.Hahaha sesli güldüm.
Ben kalın yaptım ya, sizlik bir şey yok.Eskiden de öyleymiş, ona göre oluşturdum biraz.
![]()
Konuma harika atabilirsin o zaman aşkım.Sen ne kadar düşünceli bir insanmışsın.Ben seni hep yanlış tanımışım.
![]()
İyi edersin , sana komplo varBirazdan geleceğim oralara zaten.![]()
Sen de farkındasındır bunun herhalde gerçeği söyleyince adi olduk.Sen adi bir adminsin.![]()
Harika at demesen atacaktım da işte gıcık ettin beni.Konuma harika atabilirsin o zaman aşkım.![]()
@pompy reis iş başında mı yine?İyi edersin , sana komplo var![]()
Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum@Yiğitt'in konusu için dedim kalın yapıştırmış ya ince kullansa daha okunması kolay olurdu.
Sizin yorumlarınızı işte.![]()
Harika atma.Harika at demesen atacaktım da işte gıcık ettin beni.![]()
Abla kardeş olarak hep birbirimizi tamamlıyoruz her zaman ki gibi.Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum
Dedikodu gecesinde uzun bir değerlendirme yapmıştım . Oyüzden Abla ,Kardeş ilişkimizin güçlülüğünden değinmek istedim , Aslında benim yorumumu tamamlamış senin yorumun ,tam denk gelmiş birbirine![]()
Aaa okumadığını , bilmiyordum ama iyi ki atmışım sana ozaman öncelik okutmuş oldum
Dedikodu gecesinde uzun bir değerlendirme yapmıştım . Oyüzden Abla ,Kardeş ilişkimizin güçlülüğünden değinmek istedim , Aslında benim yorumumu tamamlamış senin yorumun ,tam denk gelmiş birbirine![]()
Çiğdem ilk başta 3 kelimelik bir yorum yaptı sana Atacan, sonra ben kızınca düzeltti.@pompy sen de oku evet, özellikle sen oku.![]()