Dizi ilk bolum olmasi sebebiyle hizlandirilmis. Bu yuzden duygular cok on plana cikmadi cok cabuk akti ama bayagi iyi yazmislar. Yilbasindan dolayi kimse izlememis olabilir ikinci bolumde boyle giderse tutma ihtimali yuksek
Bence beğenmezsin, zamanına yazık olur sadece.İlk bölümü izlemeye karar verdim ne hikmetse.
Kısa sürede izleyeceğim, beğenebileceğimi düşünüyorum.
İlk bölümü izlemeye karar verdim ne hikmetse.
Kısa sürede izleyeceğim, beğenebileceğimi düşünüyorum.
Arada mantıksızlıklar yok değil.. Bu kadar çok olay olunca isin duygusu kaçmış tabi. Ama sonraki bölümler ne olacak. Dizinin kaderini 2ve 3u bölüm belirleyecek
Twitter'da herkes yerin dibine batırdı, ne beğenmesi?@Yiğitt izle ben de izleyeceğim.Tüm izleyenler beğenmiş![]()
Twitter'da herkes yerin dibine batırdı, ne beğenmesi?![]()
Üşenmesem sana bir sürü olumsuz tweet gösterirdim, ama bu saçma dizi için zaman harcamak istemiyorum.Dalga mı geçiyorsunBen Twitter'da çok fazla olumlu yorum gördüm
![]()
Üşenmesem sana bir sürü olumsuz tweet gösterirdim, ama bu saçma dizi için zaman harcamak istemiyorum.![]()
Asıl Acı Aşk izleyen biriyle muhattap olmamak gerek.Neyse senle uğraşmayacağım.Baba Candır izleyen biriyle tartışılır mı *?
Öyle ama herkes eleştirmiş.
Öyle ama herkes eleştirmiş.Ben meraktan izleyeceğim.
![]()
İzlerim de şimdi değil, 2. bölümle birlikte.ben beğendim çok güzeldi ya izlede öyle yorumla bence🙂
İzlerim de şimdi değil, 2. bölümle birlikte.![]()