Tamam Mahoni.Perşembe günü sonuçlar açıklandığında birbirimizi görürüz inşallahHe bu arada Mahoni sen Kurtlar Vadisi Pusuyu da izliyordun şimdi hangisini izleyeceksin
![]()
vadi reklam aralarında yetenek sizsiniz
Tamam Mahoni.Perşembe günü sonuçlar açıklandığında birbirimizi görürüz inşallahHe bu arada Mahoni sen Kurtlar Vadisi Pusuyu da izliyordun şimdi hangisini izleyeceksin
![]()
ıntıkamcı arkadaşların ıntıkamın kurtları gececegı yorumu yapmalarina ki agb de Beren fatmagule çoğu defa totalde geçerdi. ona baz alıp konuşmalarına kardeşim tns farklı agb agzıyla konusmayin dedim. kaç defa.
birileri 9 alacağını tahmin etmıyordun itiraf et diyorlar ama ben daha fazla alabilir diye düşünüyordum itiraf ediyorum))) beni yanılttı Beren
))))
çünkü Beren medya tarafından sürekli pohpohlanam biri dizisi olmazsada her gün haberi olan biri bırakında bu kadar reytingi olsun önemli olan bu reytingi tutabılmek.
ben perşembe açun bey izleyeceğim)))))
sen dream in açtığı haberleri takip et bir önce kim poh pohlanıyor görelim
tahminlerin de konualrın gibi olmays başlamış![]()
Hala ezilecek diyenler var ama. Mesela Mahoni ve takas 2 reyting alır diyorlar
Her hafta önce yapılan yorumlar konusunu açmaktan bıktım usandım.
Sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler ama bizim vadiciler her defasında aynı hatayı yapıyorlar.
dizisi olmaması rağmen Beren 1 yıldır 1 numara medya haberlerinde. en çok bahsedilen kişilerde .biraz gıgil yap)))) tuba o listeye bile giremiyor sen neden bahsediyorsun
)))))
ben pek tahminde bulunmam hele izlemeden dizi hakkında fazla tahmin yapmam eee konu da pek acmadıgım için doğru tahminlermde konularım gibi az))))))
yalan dünyada çuvalalyanlar belliyok artıkasıl o konuları açmaktan ben bıktım veda konusunu hatırla yalan dünya konusunu hatırla ilk haftadan konu açıp 2.hafta çuvallamıştın
aynı hatayı sen yapıyosun yav sizin başka bi şirket mi var vadiyi ezdiğiniz bizim gördüğümüz tabloda vadi resmen süpürmüş bilmem anlatabildim mi
sütten ağzı yanan üfleyerek yermiş ama bizim revan reyiz de bi değişiklik yok çuvallamaya devam yani
![]()
Ah takas Ah. Çuvallayan sensin de daha konudan haberin yokevet yalan dünya da çuvallayanlar belli ilk hafta iyi gidince ilk hafta gazıyla revan konu falan açmıştı 2.hafta dip yapınca ben açmıştım hatırlayamamanız normaldir
https://fav10.net/f531/yalan-dunya-hakkinda-yapilan-yorumlar-d-172479/
ah revan ah
![]()
Sözünü tumadın mı? tutmadın.revan yine ilk haftadan gaza gelmişyalan dünya konusundan ibret alamadın demek
bu hafta intikam bizim özeti geçemezse napacan
hee özeti geçtiniz diye bu kadar sevinmeyin yakında özetlede geçeriz
![]()
sen gigillama ben buldum dizisi olmamasına rağmen en çok konuşulan ikinci ısim Beren
2012'nin En Çok Konuşulan İsmi Kıvanç Tatlıtuğ - Haberler - Beyazperde