Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Yeni Bölümü Perşembe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam Mahoni.Perşembe günü sonuçlar açıklandığında birbirimizi görürüz inşallah :D He bu arada Mahoni sen Kurtlar Vadisi Pusuyu da izliyordun şimdi hangisini izleyeceksin :)

vadi reklam aralarında yetenek sizsiniz

ıntıkamcı arkadaşların ıntıkamın kurtları gececegı yorumu yapmalarina ki agb de Beren fatmagule çoğu defa totalde geçerdi. ona baz alıp konuşmalarına kardeşim tns farklı agb agzıyla konusmayin dedim. kaç defa.

birileri 9 alacağını tahmin etmıyordun itiraf et diyorlar ama ben daha fazla alabilir diye düşünüyordum itiraf ediyorum :)))) beni yanılttı Beren :)))))

çünkü Beren medya tarafından sürekli pohpohlanam biri dizisi olmazsada her gün haberi olan biri bırakında bu kadar reytingi olsun önemli olan bu reytingi tutabılmek.

ben perşembe açun bey izleyeceğim :))))))

ıntıkamcı arkadaşların ıntıkamın kurtları gececegı yorumu yapmalarina ki agb de Beren fatmagule çoğu defa totalde geçerdi. ona baz alıp konuşmalarına kardeşim tns farklı agb agzıyla konusmayin dedim. kaç defa.

birileri 9 alacağını tahmin etmıyordun itiraf et diyorlar ama ben daha fazla alabilir diye düşünüyordum itiraf ediyorum :)))) beni yanılttı Beren :)))))

çünkü Beren medya tarafından sürekli pohpohlanam biri dizisi olmazsada her gün haberi olan biri bırakında bu kadar reytingi olsun önemli olan bu reytingi tutabılmek.

ben perşembe açun bey izleyeceğim :))))))

sen dream in açtığı haberleri takip et bir önce kim poh pohlanıyor görelim :D
tahminlerin de konualrın gibi olmays başlamış :D

sen dream in açtığı haberleri takip et bir önce kim poh pohlanıyor görelim :D
tahminlerin de konualrın gibi olmays başlamış :D

dizisi olmaması rağmen Beren 1 yıldır 1 numara medya haberlerinde. en çok bahsedilen kişilerde .biraz gıgil yap :))))) tuba o listeye bile giremiyor sen neden bahsediyorsun :))))))

ben pek tahminde bulunmam hele izlemeden dizi hakkında fazla tahmin yapmam eee konu da pek acmadıgım için doğru tahminlermde konularım gibi az :)))))))

Beyazsoy yorumları yazarken çok mu düşünüyorsun? Bakıyorum 1 saat aynı konuda kalıyorsun cevap 1 saat sonra geliyor. Neyi analiz ediyorsun konuda çok merak ediyorum. Sessiz ve ya sesli harfleri mi sayıyorsun ne yapıyorsun :F

Hala ezilecek diyenler var ama. Mesela Mahoni ve takas 2 reyting alır diyorlar :d

Her hafta önce yapılan yorumlar konusunu açmaktan bıktım usandım.

Sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler ama bizim vadiciler her defasında aynı hatayı yapıyorlar.

yok artık :d asıl o konuları açmaktan ben bıktım veda konusunu hatırla yalan dünya konusunu hatırla ilk haftadan konu açıp 2.hafta çuvallamıştın :d aynı hatayı sen yapıyosun yav sizin başka bi şirket mi var vadiyi ezdiğiniz bizim gördüğümüz tabloda vadi resmen süpürmüş bilmem anlatabildim mi :D sütten ağzı yanan üfleyerek yermiş ama bizim revan reyiz de bi değişiklik yok çuvallamaya devam yani :D

dizisi olmaması rağmen Beren 1 yıldır 1 numara medya haberlerinde. en çok bahsedilen kişilerde .biraz gıgil yap :))))) tuba o listeye bile giremiyor sen neden bahsediyorsun :))))))

ben pek tahminde bulunmam hele izlemeden dizi hakkında fazla tahmin yapmam eee konu da pek acmadıgım için doğru tahminlermde konularım gibi az :)))))))

berenin sevgilisi kenan
yurtiçinde ve yurtddışında en çok hayranı olan 3 oyuncudan biri
yeterince konuşulması için neden var yani
ayrıca en çok konuşulna da değil abartmayalım
tahmin yapmzsın evet intikam senaryosu bilindik tutmaz diyen bendim :)

yok artık :d asıl o konuları açmaktan ben bıktım veda konusunu hatırla yalan dünya konusunu hatırla ilk haftadan konu açıp 2.hafta çuvallamıştın :d aynı hatayı sen yapıyosun yav sizin başka bi şirket mi var vadiyi ezdiğiniz bizim gördüğümüz tabloda vadi resmen süpürmüş bilmem anlatabildim mi :D sütten ağzı yanan üfleyerek yermiş ama bizim revan reyiz de bi değişiklik yok çuvallamaya devam yani :D
yalan dünyada çuvalalyanlar belli :)
intika m konusunda özeti geçemez diyenelr de belli :)ü,
bir veda bulmuşunn onanyürümeye çalışıyon :D

hala bizim toz duman etmemizi kabul edemeyenlere var ne güzel istanbul :D çakır ı da anmış olduk :D

takas yalan dünya tahmini tuttu mu tuttu revanın diğer hafta şartlar değişince tahminler de değişir sonuca gel :)

- - - Ekleme - - -

hala helal olsun :d

revan yine ilk haftadan gaza gelmiş :d yalan dünya konusundan ibret alamadın demek :D bu hafta intikam bizim özeti geçemezse napacan :D hee özeti geçtiniz diye bu kadar sevinmeyin yakında özetlede geçeriz :D

Benim Yalan Dünya ile ilgili yaptığım tahmin ok da güzel tuttu. Konuyu okuyabilirsiniz.

Ben ilk hafta için totalde 5i geçer, A/B`de 7 alır demiştim. Ama bence A/B`de aksine yükselir dedim geldi yükselerek 9.18 aldı.

Sonraki haftalar yine 7 falan aldı A/B`de. Totalde de 4 reyting aldı. Yılbaşı Özel 3`e düştü diye hemen 3 damgası vuruldu diziye

- - - Ekleme - - -

revan yine ilk haftadan gaza gelmiş :d yalan dünya konusundan ibret alamadın demek :D bu hafta intikam bizim özeti geçemezse napacan :D hee özeti geçtiniz diye bu kadar sevinmeyin yakında özetlede geçeriz :D
Sözünü tumadın mı? tutmadın.

Helal Olsun :F