Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Yeni Bölümü Perşembe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet gördüm reklamı.

Amaç zaten İntikam'ı geçmek değil, İntikam'ın reytinglerini düşürmek.

Yetenek Sizsiniz'i 3 güne çıkaran Star Tv'yi kınıyoruz. 20 Dakika, 1 Erkek 1 Kadın ve Büyük Risk dışında Star'ı izlemiyoruz, protesto ediyoruz! :D Dila'yı bile izlemeyin. :D Zaten mafya dizisine dönmüş. 😛

Ben çok sevindim Perşembe izleyecek bir şey çıktı bana izlerim ben Yetenek Sizsinizi :)

Anlaşılan gelecek hafta İntikamdan önceki yorumlar konusunun malzemesi yine kreys :d

Kuzey Güneye bile geçilmişti

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:52:26[/TD]
[TD]23:22:13[/TD]
[TD]01:48:29[/TD]
[TD]11,90[/TD]
[TD]27,83[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:45:54[/TD]
[TD]23:21:03[/TD]
[TD]01:55:31[/TD]
[TD]7,44[/TD]
[TD]17,36[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE - MINIKLER[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]21:12:05[/TD]
[TD]23:40:02[/TD]
[TD]01:41:00[/TD]
[TD]7,01[/TD]
[TD]16,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:52:26[/TD]
[TD]01:48:29[/TD]
[TD]15,45[/TD]
[TD]36,09[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:45:54[/TD]
[TD]23:21:03[/TD]
[TD]01:55:31[/TD]
[TD]7,41[/TD]
[TD]17,24[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:59:19[/TD]
[TD]20:47:23[/TD]
[TD]00:38:22[/TD]
[TD]7,21[/TD]
[TD]18,75[/TD]
[/TR]
[TD]4[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:53:05[/TD]
[TD]01:17:52[/TD]
[TD]6,57[/TD]
[TD]23,83[/TD]
[/TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE - MINIKLER[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]23:40:02[/TD]
[TD]01:41:00[/TD]
[TD]6,25[/TD]
[TD]14,70[/TD]
[/TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE - BASLIYOR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:58:12[/TD]
[TD]01:02:17[/TD]
[TD]6,14[/TD]
[TD]15,11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Acun izleyen buyuk kesim KVP'de izliyordur özellikle çocuklar...KVP'den reyting çalar İntikam'in işini kolaylaştirir...

totalde hiçbir şeyi değiştirmez...vadi açık ara fark atar..her ikisinede...bu hamle starın ab reytinglerini artırmaktan başka hiçbir işe yaramaz...intikam biraz yüz bulunca star bende yapabilirmiyim diye astarını istiyor..ama son sözü perşembe halk söyleyecek...:J

Starın cidden bu kadar alçalacağını tahmin etmemiştim.

Anlaşılan o ki, İntikam sadece Kanal D`nin dizilerinin yerine değil, Starın programlarının da yerini değiştirmeye başladı. Bu ne heyecan Star Tv? :D

"İntikam" 20 Dakikayı geçti diye sinirinden kuduruyordur Star :d Ama bu kadar alçalabileceğini tahmin etmemiştim doğrusu
alçalmakla ne alaka...acun perşembeleri yayın yapamam diye anlaşmamı yapmış starla...acun perşembe yayın yaparsa en fazla intikamı vuracaktır...özelliklede ab de....:gitar::U

"İntikam" 20 Dakikayı geçti diye sinirinden kuduruyordur Star :d Ama bu kadar alçalabileceğini tahmin etmemiştim doğrusu

İntikam ve 20 Dakika aynı günde değil ki ne geçmesinden söz ediyorsun eğer oranlardan söz ediyorsan salı en riskli ve çekişmeli gündü ve 20 Dakika çok iyi başladı.Star Tv bu atağı ile perşembe günlerine yeni bir alternatif sunmuş oldu benim gibi vadi izlemeyen İntikam'ı beğenmeyenlere izleyebilecek yeni bir olanak sundu :)

Bence amaç 2.turu bitirmek çünkü bugün erken başladılar.

Kreys geçen sene de Muhteşem Acunu ezer diye dalga geçerdi

Buyur Yetenek Sizsiniz Kazıklar

[TABLE="class: cms_table, width: 560"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:37:09[/TD]
[TD]16,75[/TD]
[TD]37,21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]00:45:21[/TD]
[TD]9,43[/TD]
[TD]22,59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:18:15[/TD]
[TD]8,37[/TD]
[TD]24,97[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:57:46[/TD]
[TD]6,84[/TD]
[TD]15,31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]01:32:51[/TD]
[TD]6,79[/TD]
[TD]15,16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

5 aldığını da gösterirdim de gerek yok şimdi

İntikam ve 20 Dakika aynı günde değil ki ne geçmesinden söz ediyorsun eğer oranlardan söz ediyorsan salı en riskli ve çekişmeli gündü ve 20 Dakika çok iyi başladı.Star Tv bu atağı ile perşembe günlerine yeni bir alternatif sunmuş oldu benim gibi vadi izlemeyen İntikam'ı beğenmeyenlere izleyebilecek yeni bir olanak sundu :)
sana göre salıdır bana göre çarşamba başkasına göre perşembe :)
tek gerçek reytingi gören showlaşıyor umarım acuna çok bağlanmaz star yoksa show gibi acunn gidince çökecek :)

revengeyi izleyecek kesim en azından starı izlesin mahoni..orda haklısın....en azından milleti eğlendiryor...:gitar:

yav ab reytingini koymussun total deil bu ayrica en düsük reytingini koymussun revan ne uyanıksın sen 9 reyting aldıgı oldu tüm kisilerde

Starın cidden bu kadar alçalacağını tahmin etmemiştim.

Anlaşılan o ki, İntikam sadece Kanal D`nin dizilerinin yerine değil, Starın programlarının da yerini değiştirmeye başladı. Bu ne heyecan Star Tv? :D
bir dizi için tüm dizilerinin yerini değiştiren star değil kanal d biliyorsunki...:U

bekleyelim de görelim gene intikam 5 reytingi vadinin özetiin geçemz diyenler dedikleriyle kalacak ve acun geçen seneki gibi çuvallıyacak mı :)

sana göre salıdır bana göre çarşamba başkasına göre perşembe :)
tek gerçek reytingi gören showlaşıyor umarım acuna çok bağlanmaz star yoksa show gibi acunn gidince çökecek :)

Bu göreceli bir durum değil ama ortada net olan bir durum var salı günü atv'de Benim İçin Üzülme Kanal D'de üçüncü sezonunu yaşayan kemik bir izleyici kitlesi olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve TRT'de TNS'de olmayan ama SBT'de AB gurubunu 1.tamamlayan bir Seksenler dizisi var ve reytingler bölünüyor
Perşembe günü ise Kurtlar Vadisi ve İntikam var birde SBT'de size göre iyi oranlar alan Zengin kız onun dışında başka hiçbir dizi yoktu ve reytingler 2 dizi arasında pay ediliyor oranlarda yüksek geliyordu.Şimdi bu durum değişebilir Acunla