Doktor rölü ne kadar onluk bilemedim![]()
Ben de seviyorum Cansu'yu ama tv dizisinde görmek istememCansu her rolü en iyisiyle yapar.![]()
Ben de seviyorum Cansu'yu ama tv dizisinde görmek istemem![]()
Keşke Fatma olsaydıEvet, keşke dijital projeler için teklif gitse... Ya da Fatma dizisi ile ilgili çıkan haber doğru olsaydı.![]()
Keşke Fatma olsaydı![]()
Nedense ben bu kadına ısınamıyorum yahu.
İzledim ezel mesela rolü kötü oynadığı için değil sadece ısınamadım.Hiç oynadığı dizilerden birini izledin mi?
Ferhat ile Şirin'e kadar bana da garip geliyordu ama Ferhat ile Şirin'de izledikten sonra oynadığı tüm dizilere tekrardan baktım, sevdim.İzledim ezel mesela rolü kötü oynadığı için değil sadece ısınamadım.![]()
Saatlerce buzdolabı izlemek istesek evdeki buzdolabına bakarız @xBUGRAx deyimiyle düşman kanala gitsin.Keşke Fatma olsaydı![]()
O da derdine yansın her dizisi tutan kadını batırdılar.@xBUGRAx nın kanalındayken xbugrax fırına dönmüştü![]()
Hayır be. Yerli entrika dizimize yapılmış bir komplo bu uyarlama haberleri.
Hayır be. Yerli entrika dizimize yapılmış bir komplo bu uyarlama haberleri.![]()
Anlaşildi herkes kendi derdindeO da derdine yansın her dizisi tutan kadını batırdılar.
TV'de takılsın işte Fatma gibi projelerden de uzak dursun. Zaten en iyi dijital dizisinde oynadı yeter.![]()
Yok öyle bir şey canım.Bilmiyorum, aklımda Yasak Elma uyarlama diye kaldı.![]()