Evet. Erken bitti, aslında güzel diziydi ama tutmadı.
Maalesef senaryosunu iyi yazamadılar onun ya
Evet. Erken bitti, aslında güzel diziydi ama tutmadı.
Maalesef senaryosunu iyi yazamadılar onun ya
Evet, hem de Arka Sokaklar ve Hercai'nin karşısına koydular.
Maalesef yaa
Neyse, umarım bunu kabul eder de izleriz doya doya. Ne olsa Tolga'nın da yeni dizisi var.
Ona da sete çıkacak diyorlar ama, daha bir haber yok ya. En merak ettiğim işlerden...Aynen öyle bakalım zamanla anlayacaz durumu ayy evet Arızayı heyecanla bekliyorum
Biliyorum da benim anlatmak istediğim Cansu diziyi seçmezse dizi güzel değildirAynen, güzel olmasa da Cansu için izlerim ben. Benim için oyuncu, senaryodan daha önemli biliyorsun.
Biliyorum da benim anlatmak istediğim Cansu diziyi seçmezse dizi güzel değildir
Ben de her şartta senaryo ve oynayışlar icin bakıcamHee. Cansu seçmezse güzel olmayabilir, ama bu sefer senaryosu için ilk bölümüne bakarım.
Ben de her şartta senaryo ve oynayışlar icin bakıcam
Aa senaristi belli değil miSenaryosunu kimin yazdığını bilsek bir şeyler yürütebiliriz en azından, ama onu da bilmiyoruz. Medyapım ölü diziyi alsa, canlandırır. O yüzden Medyapım dizilerine şans vermemek olmaz.
Aa senaristi belli değil mi
Evet dediğin gibi iş Medyapım ve Ay Yapım'a gelince senaryosu oynayışlar berbat bile olsa 1 bölüm bakılır
Evet dediğin gibi ölü diziyi alsa canlandırır
Uyarlamalar konusunda Ay Yapım'ın ne kadar uyarlaması var bilmiyorum da uyarlama deyince dediğin gibi Medyapım ve MF YapımYok belli değil. @denizz19 belki biliyorsundur sen, haberi ilk sen yapmıştın.
Ay Yapım için aynısını söyleyemeyeceğim ama Medyapım harika işler çıkarıyor uyarlamalarda.
Uyarlamalar konusunda Ay Yapım'ın ne kadar uyarlaması var bilmiyorum da uyarlama deyince dediğin gibi Medyapım ve MF Yapım
Evet dediğin gibi Medyapım'in yeni dizisi olarak sanırım bir Yasak Elma uyarlama değil sanırım MF Yapım'ın dediğin gibi tüm dizileri uyarlamaAynen, bildiğim kadarıyla Ay Yapım'ın uyarlamaları az. Ama Med ve MF'in tüm dizileri uyarlama.
Evet dediğin gibi Medyapım'in yeni dizisi olarak sanırım bir Yasak Elma uyarlama değil sanırım MF Yapım'ın dediğin gibi tüm dizileri uyarlama
A hiç duymamıştım uyarlama olduğunuYasak Elma'da uyarlama diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim.
A hiç duymamıştım uyarlama olduğunu