Flash da bizim kanalımız Burki. Çok ayıp..
Bu taraflı gelini bence yarışmadan şutlaFOX'ta çekilen Yasemince'nin bölümlerinden koy fotosunu.@mrt-06
Flash da bizim kanalımız Burki. Çok ayıp..
Bu taraflı gelini bence yarışmadan şutlaFOX'ta çekilen Yasemince'nin bölümlerinden koy fotosunu.@mrt-06
Kapanmaz merak etme reytingler artarYeter programı kapattırıcan.![]()
Gelinimi bu kadar çok seviyorum işteSende gitmişsin @serhatt ın fotosunu profil yapanı kaynanası yapmışsın İtizar olayını gölgede bırakacaz dedim gibi![]()
![]()
![]()
Sen daha kaynanalık görmemişsin. Şahika-Dilber Koçarslanlı ikilisinden aldığım güçle her bölüm üzerine oynayacağım. Ay heyecanlandım kııız.
Bu gece fantezilerine kurban gidecek kurban ben miyim.Evet Aserat'a benzesin bu hafta İtirafa katıl yoksa hayalimizdeki sana benzeyeni buluruz.@Aserat
Son kararını ver yarın görsel yapacam.Ben hiç bir şeyi beğenmem Nurella mi olsam![]()
Sen daha kaynanalık görmemişsin. Şahika-Dilber Koçarslanlı ikilisinden aldığım güçle her bölüm üzerine oynayacağım. Ay heyecanlandım kııız.
Bu gece fantezilerine kurban gidecek kurban ben miyim.![]()
Son kararını ver yarın görsel yapacam.![]()
Aslında Gelinimi Yerim'e katılmayı tercih ederdim ama madem 70 milyonun önünde gömülmeyi bu kadar istiyorsun kırmak olmaz.Yarışma için canım.Uzun zamandır gözüme kestirdiğim için değil.
![]()
Aslında Gelinimi Yerim'e katılmayı tercih ederdim ama madem 70 milyonun önünde gömülmeyi bu kadar istiyorsun kırmak olmaz.![]()
Dilber Hala manilerinin yanında sıradan kalıyor.Mani paylaştık o kadar canın sağolsun..![]()