Yeter programı kapattırıcan.Ne var.Kayınbabası yürümüş damadına haberlerdeydi hep ben de gelinime yürüyim@serhatt
Yeter programı kapattırıcan.Ne var.Kayınbabası yürümüş damadına haberlerdeydi hep ben de gelinime yürüyim@serhatt
Süper bir bakış açısı.
@sokak sanati Ve @xemrexxx Kaynana modeller,ine yapılmalı
Bunu program jeneriği mi yapsak.![]()
Ben sahe alacam diye çekilmiş kenaraSüper bir bakış açısı.![]()
Güzel fikirler verdiniz yarın kaynanaları eşleştiriyim ünlü isimlerle. Pembe, Şanzimet başka kötü kaynana kim vardı.
Süper bir bakış açısı.![]()
Sende gitmişsin @serhatt ın fotosunu profil yapanı kaynanası yapmışsın İtizar olayını gölgede bırakacaz dedim gibi
Anam gelinler böyleyse beyleri nasıl olsun. Ne yapayım ki iffetine sahip olacan.Diğer gelinlerden birinin beyi ilk set günü bana asıldı.. Devam ederse açıklarım...
O benim de aklıma gelmişti ama sitcom olduğu için bana kötü gelmiyor nedense.Asalet vardı Alemin Kıralı'nda Oya Başar.![]()
Aaa Sürahi nine en efsane kaynanaGüzel fikirler verdiniz yarın kaynanaları eşleştiriyim ünlü isimlerle. Pembe, Şanzimet başka kötü kaynana kim vardı.@xBUGRAx
Flash da bizim kanalımız Burki. Çok ayıp..FOX'ta çekilen Yasemince'nin bölümlerinden koy fotosunu.@mrt-06
Buna kötü denmez ki.Aaa Sürahi nine en efsane kaynana![]()
![]()
![]()