Birbirimizi pek tanımıyoruz ama tanışalımsana değil yarışmaya meraklıyım![]()
Bence de jenerik olmalı bu![]()
Atacan Ürekten çok şarkı performansı duyacaz yarışma boyunca
Bomba gibi şarkılarım var.
Oooo bekleriz cnmBomba gibi şarkılarım var.
Kısmet olursa MS'nin ilk haftasına özel bir şarkı seslendireceğim. Deniz Üstü Köpürür.![]()
Bu kıskançlar bir verir kesin puanlamaya açmayalım bence ablacım.Oooo bekleriz cnm![]()
senin videoyuda racap harici koyar puanınız kaç derim bakalım hangi şarkıcıları geçersin![]()
![]()
![]()
Hhaha Yarışmanın puanlaması dışında olacak 18 yarışmacımı var bakalım kaçını geçiyon gerçek şarkıcılarınBu kıskançlar bir verir kesin puanlamaya açmayalım bence ablacım.![]()
Heyecanlandım şimdi.Hhaha Yarışmanın puanlaması dışında olacak 18 yarışmacımı var bakalım kaçını geçiyon gerçek şarkıcıların![]()
![]()
![]()
Hangi zevksiz 1 verecek atarız yarışmadanHeyecanlandım şimdi.![]()
Sen de özelden bir ara sesini at merak ediyorum.Hangi zevksiz 1 verecek atarız yarışmadan![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa sizin kadar cesaretli değilim o konuda cnmSen de özelden bir ara sesini at merak ediyorum.![]()
Sadece bana kız, yabancı değilim ben.Hhaha Aaa sizin kadar cesaretli değilim o konuda cnm![]()
![]()
![]()
Güzel kaynana olur ondan kıvırcık saçlarıyla saçlarımı boşunamı süpürge ettim der seni fırçalarkanBen ulaşırım ona merak etme.
Zaten çekimlere daha var.
![]()
Ben ulaşırım ona merak etme.
Zaten çekimlere daha var.
![]()
Dünyadan haberi yok, kaynanam @vadikızıGüzel kaynana olur ondan kıvırcık saçlarıyla saçlarımı boşunamı süpürge ettim der seni fırçalarkan![]()
![]()
![]()
Kaynanası @vadikızıGüzel kaynana olur ondan kıvırcık saçlarıyla saçlarımı boşunamı süpürge ettim der seni fırçalarkan![]()
![]()
![]()