TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doğru söylüyorsun pazarlığı sıkı yapmak lazım
Oyları yolladı kabul edecez mecbur yapacak bir şey yok

düşüneyim biraz
Düşündün mü.
Seni yarışmacı olarak alıyorum kavga edersin bol bol.

senin nzınl uğraşamaz anlamassınız çünkü onun dediğini sen kabul etmezsin senin dediğinide @mrt-06 da kabul etmez ayoll
Ayrıcalığımız olacakmış merak etme sıradan jürilerle bir olmayacağız tabi ki
@mrt-06 eger @destere yan ciziyorsa beni yaz
Ben @destere örümceğimi şakasına demiştim zaten ilk baştan beri aklımdaki isim @MasacRE- idi.

Doğru söylüyorsun pazarlığı sıkı yapmak lazım
Oyları yolladı kabul edecez mecbur yapacak bir şey yok
@Çiğdem- de saniye sektirmiyordum biraz geç yollasa saçlarını yolluyordum hogathanın sunucu oylarını oy verme işlemi başladığı an anında yollamalı
hem sana gelen puanlar işine gelmiyorsa düzenleyebilirsin
gerçi senin beğenilerindende hayır yok düzenlesen tamamen batırırsın işi neyse sen dokanmadan yayınla

Düşündün mü.

Ben @destere örümceğimi şakasına demiştim zaten ilk baştan beri aklımdaki isim @MasacRE- idi.
tabiii baktın teklifin ters tepti nerdeyse sunuculuktan olacaktın şimdi son bir hamleyle sıvayıp durumu kurtarmaya bak

Düşündün mü.

Ben bile Bully ye oy verdim diye ama @Çiğdem- yayınlamamış ama sokak sanati özel mesajı görmüş moderatörlüğünü kötüye kullanıyor

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarılı işlere imza atıyorum diye beni kıskanıyorsun keza Fav10 İtirafları bunlar hep çekememezlik.

@Çiğdem- Yarışmıyordu da @denizz19 yarışıyor bir de o yüzden hiç geciktirme hakkı yok onun

Yalnız güzel oylar veriyor şaşırttı beni
Sen de beğeneceksindir oylarını

Düşündün mü.

@mrt-06 destereye verdiğim yetkiden şikayetçiydi şimdi kendisi @MasacRE- ye yetki verecek bizim durumumuzu nlıcaksın cnm m destere ile saana tepki göstericez sende bizi anla diye

katılayım bari ama konuları akşam aç herkes yarışabilsin
))
Bak bunu düşünememiştim.
TVR yüksekken açarım.

@mrt-06 destereye verdiğim yetkiden şikayetçiydi şimdi kendisi @MasacRE- ye yetki verecek bizim durumumuzu nlıcaksın cnm m destere ile saana tepki göstericez sende bizi anla diye
@MasacRE- aklı başında bir insan @destere gibi yetkilerini kötüye kullanmaz.
Destere'nin aklı neresinde biliyoruz.

Bak bunu düşünememiştim.
TVR yüksekken açarım.

@MasacRE- aklı başında bir insan @destere gibi yetkilerini kötüye kullanmaz.
Destere'nin aklı neresinde biliyoruz.
katılayım bari ama konuları akşam aç herkes yarışabilsin
))
Doğru diyor emre ilk defa cnm
20:00 dan önce açılan sonuclar keyif vermiyor ben 22:00 satimi bozmuyorum genelde mesala çünkü forum geceleri aktif oluyor

Doğru diyor emre ilk defa cnm
20:00 dan önce açılan sonuclar keyif vermiyor ben 22:00 satimi bozmuyorum genelde mesala çünkü forum geceleri aktif oluyor

Sonucu demiyor ilk konudan bahsediyor Emre. Konuyu açınca o konseptle ilgili ilk yazan kapacak ya ondan herkesin olduğu saatte olması iyi olur

@mrt-06 Aslında yazın @berkann buna benzer formatta bir film yarışması yapmıştı gördün mü bilmiyorum. Oradaki gibi olsa daha iyi olur bence. Öncelik sırası gibi bir şeyler veriyordu her hafta başkası seçiyordu ilk olarak. O sistem daha iyiydi bence önce kapan olmasındansa.

benim aklıma gelen şarkı baskasının aklına gelmez nasılsa
@mrt-06 @xemrexxx

Nasıl yani?
Yazın yoktum ben. :/

bu başkan seçtiğin kişi benim yarışma hevesimi kırıyor
@mrt-06
bu konuda @MasacRE- yi destekliyorum musti konusunda ne kadar hevesini kırsa o kadar iyidir
umarım kırım kırım kırılırsın hogatha

Nasıl yani?
Yazın yoktum ben. :/
yazın olmayan codmine codmin demem ben
codmin dediğin her an işinin başında olmalı sen iyisi bu yarışmayıda bana bırak biz sıva ekibiyle bu işin altından kalkarız sıvayarak
merak etme