TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hhahh aslında genc kızların peşinde koşan 60 yaasındakı amcalar gibi gerçekten @destere :F :F :F

@MasacRE- evet sen o konuda iyisin adeyyyo laylaylolara falan sakın prim vermeyin baın 1 puanları korksunlar :A
tombalak biraderinle başbaşa benim dedikodumumu yapıyorsunuz hogatha senden beklemezdim bunu hadi tombalak her haltı yiyebilir ama sen niye dedikoduya katılıyorsunki :)

Dediğim şeyler ilgi görecek şeyler forumda esc fanları var o kadar :A :A :A Eğer bu konseptler olursa rekor kırdırtırım programa kanaldaş :A
senden başkasının yarışmasında başkan olmuycam sen nereye ben oraya:) bu kazma kesin hile yapar benide ortak eder hilesine bu günaha giremem :)
eurovision roman havası olursaa katılma hevesim kırılır hiç heyecan duymam ben onlardan @mrt-06 :A :A :A

@destere zaten program batarsa senin basına yıkmak için baskanlığa istiyor seni ayoll :A

eurovision roman havası olursaa katılma hevesim kırılır hiç heyecan duymam ben onlardan @mrt-06 :A :A :A

@destere zaten program batarsa senin basına yıkmak için baskanlığa istiyor seni ayoll :A
onunla wc ye gitmem beni daha çok bekler birde başkanlığımı begenmiyordu ankaralı turgut:) şimdi yerlerde sürünsede yalvarsada imkansız kabul edemem artık totosunu yerlere sürterek reyting kazansın umrumda değil :)

onunla wc ye gitmem beni daha çok bekler birde başkanlığımı begenmiyordu ankaralı turgut:) şimdi yerlerde sürünsede yalvarsada imkansız kabul edemem artık totosunu yerlere sürterek reyting kazansın umrumda değil :)
Hhahah evet beğenmiyordu ama bktı reytingli bir başkansın :F ama @mrt-06 senle uğraşmaz sen çok nazlı bir başkansın çünkü :A :A :A

zaten kazayla kabul etsem iki hafta içinde sunucuyla birbirimize gireriz bu iş gitmez ben adaletli tarafsız sunucu isterim bu özelliklerden hiçbiri ankaralı baskülde yok :)

Tamam fazla naz yapma sende bizim gibi değerli jürilere ihtiyaçları var anla işte :A Bir de ikimiz birden başkan olursak türbüşon gibileri yollamak için şansımız artar :A

zaten kazayla kabul etsem iki hafta içinde sunucuyla birbirimize gireriz bu iş gitmez ben adaletli tarafsız sunucu isterim bu özelliklerden hiçbiri ankaralı baskülde yok :)
Ben dış görünüşe bakmıyorum kızların ben bir kere yaptım o hatayı ondada dersimi aldım maçı sat dedi takım değiştir dedi eğer oyüzden şarkıya oy verdim bende yine çünkü şarkı söylemesi Yağmurdan bile berbattı
Dış görünüşe oy verme

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam fazla naz yapma sende bizim gibi değerli jürilere ihtiyaçları var anla işte :A Bir de ikimiz birden başkan olursak türbüşon gibileri yollamak için şansımız artar :A
başkanlığa ist,iyorda bizim normal jürilerden bir farkımız olmalı mesela puanlama sistemine göre biz kaç vericez normal jüri kaç puan verecek bunları konuşmak lazım :)
hem sunucunun oyu başkanların yarısı kadar olmalı böyle cücük gibi kalmalı sunucu :)

Ben dış görünüşe bakmıyorum kızların ben bir kere yaptım o hatayı ondada dersimi aldım maçı sat dedi takım değiştir dedi eğer oyüzden şarkıya oy verdim bende yine çünkü şarkı söylemesi Yağmurdan bile berbattı
Dış görünüşe oy verme

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen sus türbüşoncu seni artık seninle konuşmuyorum gittin gittin son hafta oyunu türbüşona verdin sana olan sevgimnizde sıfırı tüketti :) git artık @Bully e bombayı yerleştir :)

başkanlığa ist,iyorda bizim normal jürilerden bir farkımız olmalı mesela puanlama sistemine göre biz kaç vericez normal jüri kaç puan verecek bunları konuşmak lazım :)
hem sunucunun oyu başkanların yarısı kadar olmalı böyle cücük gibi kalmalı sunucu :)

Ayrıcalığımız olacakmış merak etme sıradan jürilerle bir olmayacağız tabi ki :A

normal juri olursun ozman oylrını beklicem cnm :A
noldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beni :)

@mrt-06 eger @destere yan ciziyorsa beni yaz :A
tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim :) iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder :)

Ayrıcalığımız olacakmış merak etme sıradan jürilerle bir olmayacağız tabi ki :A
onun net sözünü almadan hiçbirşey kabul etme :) bu arada sana bişey soracaktım @denizz19 yıldızlar oynaşıyorda sana puanlarını yolladımı bu akşama doğru geç yolladıysa kabul etme hile karıştırmasın yarışmaya :)

noldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beni :)

tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim :) iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder :)
senin nzınl uğraşamaz anlamassınız çünkü onun dediğini sen kabul etmezsin senin dediğinide @mrt-06 da kabul etmez ayoll :A