senden başkasının yarışmasında başkan olmuycam sen nereye ben oraya bu kazma kesin hile yapar benide ortak eder hilesine bu günaha giremembu ne diyorsa tersini yap rekor kırarsın @mrt-06
senden başkasının yarışmasında başkan olmuycam sen nereye ben oraya bu kazma kesin hile yapar benide ortak eder hilesine bu günaha giremembu ne diyorsa tersini yap rekor kırarsın @mrt-06
bu ne diyorsa tersini yap rekor kırarsın @mrt-06
tombalak biraderinle başbaşa benim dedikodumumu yapıyorsunuz hogatha senden beklemezdim bunu hadi tombalak her haltı yiyebilir ama sen niye dedikoduya katılıyorsunki
Dediğim şeyler ilgi görecek şeyler forumda esc fanları var o kadar Eğer bu konseptler olursa rekor kırdırtırım programa kanaldaş
eurovision roman havası olursaa katılma hevesim kırılır hiç heyecan duymam ben onlardan @mrt-06senden başkasının yarışmasında başkan olmuycam sen nereye ben oraya bu kazma kesin hile yapar benide ortak eder hilesine bu günaha giremem
berbat bir format berbat bir sunucu bu yarışma tutmaz aha yazdım buraya
onunla wc ye gitmem beni daha çok bekler birde başkanlığımı begenmiyordu ankaralı turgut şimdi yerlerde sürünsede yalvarsada imkansız kabul edemem artık totosunu yerlere sürterek reyting kazansın umrumda değil
zaten kazayla kabul etsem iki hafta içinde sunucuyla birbirimize gireriz bu iş gitmez ben adaletli tarafsız sunucu isterim bu özelliklerden hiçbiri ankaralı baskülde yok@mrt-06 Bizi eş başkan olarak düşünüyor kırmayalım onu destere
Hhahah evet beğenmiyordu ama bktı reytingli bir başkansın ama @mrt-06 senle uğraşmaz sen çok nazlı bir başkansın çünküonunla wc ye gitmem beni daha çok bekler birde başkanlığımı begenmiyordu ankaralı turgut şimdi yerlerde sürünsede yalvarsada imkansız kabul edemem artık totosunu yerlere sürterek reyting kazansın umrumda değil
zaten kazayla kabul etsem iki hafta içinde sunucuyla birbirimize gireriz bu iş gitmez ben adaletli tarafsız sunucu isterim bu özelliklerden hiçbiri ankaralı baskülde yok
uğraşmaz değil tüm yetkiyi bana devredip kaçar ikinci haftada )Hhahah evet beğenmiyordu ama bktı reytingli bir başkansın ama @mrt-06 senle uğraşmaz sen çok nazlı bir başkansın çünkü
Ben dış görünüşe bakmıyorum kızların ben bir kere yaptım o hatayı ondada dersimi aldım maçı sat dedi takım değiştir dedi eğer oyüzden şarkıya oy verdim bende yine çünkü şarkı söylemesi Yağmurdan bile berbattızaten kazayla kabul etsem iki hafta içinde sunucuyla birbirimize gireriz bu iş gitmez ben adaletli tarafsız sunucu isterim bu özelliklerden hiçbiri ankaralı baskülde yok
başkanlığa ist,iyorda bizim normal jürilerden bir farkımız olmalı mesela puanlama sistemine göre biz kaç vericez normal jüri kaç puan verecek bunları konuşmak lazımTamam fazla naz yapma sende bizim gibi değerli jürilere ihtiyaçları var anla işte Bir de ikimiz birden başkan olursak türbüşon gibileri yollamak için şansımız artar
normal juri olursun ozman oylrını beklicem cnmuğraşmaz değil tüm yetkiyi bana devredip kaçar ikinci haftada )
sen sus türbüşoncu seni artık seninle konuşmuyorum gittin gittin son hafta oyunu türbüşona verdin sana olan sevgimnizde sıfırı tüketti git artık @Bully e bombayı yerleştirBen dış görünüşe bakmıyorum kızların ben bir kere yaptım o hatayı ondada dersimi aldım maçı sat dedi takım değiştir dedi eğer oyüzden şarkıya oy verdim bende yine çünkü şarkı söylemesi Yağmurdan bile berbattı
Dış görünüşe oy verme
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ikna etmeye çalış destereyinormal juri olursun ozman oylrını beklicem cnm
başkanlığa ist,iyorda bizim normal jürilerden bir farkımız olmalı mesela puanlama sistemine göre biz kaç vericez normal jüri kaç puan verecek bunları konuşmak lazım
hem sunucunun oyu başkanların yarısı kadar olmalı böyle cücük gibi kalmalı sunucu
noldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beninormal juri olursun ozman oylrını beklicem cnm
tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder
onun net sözünü almadan hiçbirşey kabul etme bu arada sana bişey soracaktım @denizz19 yıldızlar oynaşıyorda sana puanlarını yolladımı bu akşama doğru geç yolladıysa kabul etme hile karıştırmasın yarışmayaAyrıcalığımız olacakmış merak etme sıradan jürilerle bir olmayacağız tabi ki
senin nzınl uğraşamaz anlamassınız çünkü onun dediğini sen kabul etmezsin senin dediğinide @mrt-06 da kabul etmez ayollnoldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beni
tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder