TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
noldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beni :)

tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim :) iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder :)

onun net sözünü almadan hiçbirşey kabul etme :) bu arada sana bişey soracaktım @denizz19 yıldızlar oynaşıyorda sana puanlarını yolladımı bu akşama doğru geç yolladıysa kabul etme hile karıştırmasın yarışmaya :)

Doğru söylüyorsun pazarlığı sıkı yapmak lazım :A Oyları yolladı kabul edecez mecbur yapacak bir şey yok :A

düşüneyim biraz:X
Düşündün mü. :A Seni yarışmacı olarak alıyorum kavga edersin bol bol. :A

senin nzınl uğraşamaz anlamassınız çünkü onun dediğini sen kabul etmezsin senin dediğinide @mrt-06 da kabul etmez ayoll :A
noldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beni :)

tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim :) iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder :)

onun net sözünü almadan hiçbirşey kabul etme :) bu arada sana bişey soracaktım @denizz19 yıldızlar oynaşıyorda sana puanlarını yolladımı bu akşama doğru geç yolladıysa kabul etme hile karıştırmasın yarışmaya :)
Ayrıcalığımız olacakmış merak etme sıradan jürilerle bir olmayacağız tabi ki :A
@mrt-06 eger @destere yan ciziyorsa beni yaz :A
Ben @destere örümceğimi şakasına demiştim zaten ilk baştan beri aklımdaki isim @MasacRE- idi. :A

Doğru söylüyorsun pazarlığı sıkı yapmak lazım :A Oyları yolladı kabul edecez mecbur yapacak bir şey yok :A
@Çiğdem- de saniye sektirmiyordum biraz geç yollasa saçlarını yolluyordum hogathanın sunucu oylarını oy verme işlemi başladığı an anında yollamalı :) hem sana gelen puanlar işine gelmiyorsa düzenleyebilirsin :) gerçi senin beğenilerindende hayır yok düzenlesen tamamen batırırsın işi neyse sen dokanmadan yayınla :)

Ben @destere örümceğimi şakasına demiştim zaten ilk baştan beri aklımdaki isim @MasacRE- idi. :A
tabiii baktın teklifin ters tepti nerdeyse sunuculuktan olacaktın şimdi son bir hamleyle sıvayıp durumu kurtarmaya bak :)

Ben bile Bully ye oy verdim diye ama @Çiğdem- yayınlamamış ama sokak sanati özel mesajı görmüş moderatörlüğünü kötüye kullanıyor

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Çiğdem- de saniye sektirmiyordum biraz geç yollasa saçlarını yolluyordum hogathanın sunucu oylarını oy verme işlemi başladığı an anında yollamalı :) hem sana gelen puanlar işine gelmiyorsa düzenleyebilirsin :) gerçi senin beğenilerindende hayır yok düzenlesen tamamen batırırsın işi neyse sen dokanmadan yayınla :)

tabiii baktın teklifin ters tepti nerdeyse sunuculuktan olacaktın şimdi son bir hamleyle sıvayıp durumu kurtarmaya bak :)
Başarılı işlere imza atıyorum diye beni kıskanıyorsun keza Fav10 İtirafları bunlar hep çekememezlik. :A

@Çiğdem- Yarışmıyordu da @denizz19 yarışıyor bir de o yüzden hiç geciktirme hakkı yok onun :A

Yalnız güzel oylar veriyor şaşırttı beni :A Sen de beğeneceksindir oylarını :A

@mrt-06 destereye verdiğim yetkiden şikayetçiydi şimdi kendisi @MasacRE- ye yetki verecek bizim durumumuzu nlıcaksın cnm m destere ile saana tepki göstericez sende bizi anla diye :A :A :A

katılayım bari ama konuları akşam aç herkes yarışabilsin:)))
Bak bunu düşünememiştim. :A TVR yüksekken açarım. :F

@mrt-06 destereye verdiğim yetkiden şikayetçiydi şimdi kendisi @MasacRE- ye yetki verecek bizim durumumuzu nlıcaksın cnm m destere ile saana tepki göstericez sende bizi anla diye :A :A :A
@MasacRE- aklı başında bir insan @destere gibi yetkilerini kötüye kullanmaz. :A Destere'nin aklı neresinde biliyoruz. :A

Bak bunu düşünememiştim. :A TVR yüksekken açarım. :F

@MasacRE- aklı başında bir insan @destere gibi yetkilerini kötüye kullanmaz. :A Destere'nin aklı neresinde biliyoruz. :A
katılayım bari ama konuları akşam aç herkes yarışabilsin:)))
Doğru diyor emre ilk defa cnm :F 20:00 dan önce açılan sonuclar keyif vermiyor ben 22:00 satimi bozmuyorum genelde mesala çünkü forum geceleri aktif oluyor :F

Doğru diyor emre ilk defa cnm :F 20:00 dan önce açılan sonuclar keyif vermiyor ben 22:00 satimi bozmuyorum genelde mesala çünkü forum geceleri aktif oluyor :F

Sonucu demiyor ilk konudan bahsediyor Emre. Konuyu açınca o konseptle ilgili ilk yazan kapacak ya ondan herkesin olduğu saatte olması iyi olur :D

@mrt-06 Aslında yazın @berkann buna benzer formatta bir film yarışması yapmıştı gördün mü bilmiyorum. Oradaki gibi olsa daha iyi olur bence. Öncelik sırası gibi bir şeyler veriyordu her hafta başkası seçiyordu ilk olarak. O sistem daha iyiydi bence önce kapan olmasındansa.

Sonucu demiyor ilk konudan bahsediyor Emre. Konuyu açınca o konseptle ilgili ilk yazan kapacak ya ondan herkesin olduğu saatte olması iyi olur :D

@mrt-06 Aslında yazın @berkann buna benzer formatta bir film yarışması yapmıştı gördün mü bilmiyorum. Oradaki gibi olsa daha iyi olur bence. Öncelik sırası gibi bir şeyler veriyordu o sistem daha iyiydi bence önce kapan olmasındansa.
benim aklıma gelen şarkı baskasının aklına gelmez nasılsa :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx

@mrt-06 Aslında yazın @berkann buna benzer formatta bir film yarışması yapmıştı gördün mü bilmiyorum. Oradaki gibi olsa daha iyi olur bence. Öncelik sırası gibi bir şeyler veriyordu her hafta başkası seçiyordu ilk olarak. O sistem daha iyiydi bence önce kapan olmasındansa.
Nasıl yani? (b) Yazın yoktum ben. :/

bu başkan seçtiğin kişi benim yarışma hevesimi kırıyor :( :( :( @mrt-06
bu konuda @MasacRE- yi destekliyorum musti konusunda ne kadar hevesini kırsa o kadar iyidir :) umarım kırım kırım kırılırsın hogatha :)

Nasıl yani? (b) Yazın yoktum ben. :/
yazın olmayan codmine codmin demem ben:) codmin dediğin her an işinin başında olmalı sen iyisi bu yarışmayıda bana bırak biz sıva ekibiyle bu işin altından kalkarız sıvayarak:) merak etme :)