Bize birşey olur Yasak Elma'ya olmazYasak Elma, EHHŞ ve Son Yaz'a bir şey olmasın da.
Bize birşey olur Yasak Elma'ya olmazYasak Elma, EHHŞ ve Son Yaz'a bir şey olmasın da.
Foxa kurban gitti ne 1 reytinge düşmüştüGram sevmem ama Foxa kurban gitti.
------
Tamamen katılıyorum. Bu dizileri sevmem ama bu yapılan haksızlık.
La 1 reytşngle 20 bölüm mü sürcektşBu kanalın gözü doymak bilmedi zaten
Son yaz da gidici @AlosYasak Elma, EHHŞ ve Son Yaz'a bir şey olmasın da.
Totalde 3 üstü gittiğini unutuyorsun galiba. 1 reytinge düştü diyince de AB grubunda 2 reytinge yakın 5. bölümde final yapılacak oranlar değil. Ama Fox o kadar dizi aldı ki birini bitirecekti. Ben de bu durumu hoş karşılamıyorum.Foxa kurban gitti ne 1 reytinge düşmüştü
------
La 1 reytşngle 20 bölüm mü sürcektş
Sonuçta 1li bir oranTotalde 3 üstü gittiğini unutuyorsun galiba. 1 reytinge düştü diyince de AB grubunda 2 reytinge yakın 5. bölümde final yapılacak oranlar değil. Ama Fox o kadar dizi aldı ki birini bitirecekti. Ben de bu durumu hoş karşılamıyorum.
Doğru valla pek iç açıcı reytingleri yokFoxa kurban gitti ne 1 reytinge düşmüştü
------
La 1 reytşngle 20 bölüm mü sürcektş
------
Son yaz da gidici @Alos
------
@Gerekli24 1 reytingle 20 bölüm sürme olayı anca starda olur
Sana katılmıyorum bu kadar erken bitirilecek bir oran değil.Sonuçta 1li bir oranBen olsam ben de bitirirdim maliyeti yüksek karsta çekildiği için
kanald de olsaydı final bike olmadan yayından kaldırılmıştıSana katılmıyorum bu kadar erken bitirilecek bir oran değil.
Kanal D'nin o tutumlarını da beğenmiyorum. Ben Kanal D savunucusu değilim zaten ama onun bile bazen sabırlı davrandığı oluyor.kanald de olsaydı final bike olmadan yayından kaldırılmıştı
Dediğim gibi karsta geçtiği için maaliyeti yüksekKanal D'nin o tutumlarını da beğenmiyorum. Ben Kanal D savunucusu değilim zaten ama onun bile bazen sabırlı davrandığı oluyor.
En az 20 olmalıydıLa 1 reytşngle 20 bölüm mü sürcektş
Kaliteli yerde geçiyor kaliteli mekanlarda 😎Dediğim gibi karsta geçtiği için maaliyeti yüksekHayat işte naparsın
Olmasın ona da bize de.Bize birşey olur Yasak Elma'ya olmaz
Yasak Elmaya bişi olmaz EHHŞ'de o şekilde ama Son Yaz sallantıda gibiYasak Elma, EHHŞ ve Son Yaz'a bir şey olmasın da.
Acı ama gerçek...Yasak Elmaya bişi olmaz EHHŞ'de o şekilde ama Son Yaz sallantıda gibi
İyi de 3 üstü de ahım şahım bir reyting değil ki. Hani Total'i 4-5, AB'si 1-2 olsa neyse de en güçlü olduğu grupta bile başarısız.Totalde 3 üstü gittiğini unutuyorsun galiba. 1 reytinge düştü diyince de AB grubunda 2 reytinge yakın 5. bölümde final yapılacak oranlar değil. Ama Fox o kadar dizi aldı ki birini bitirecekti. Ben de bu durumu hoş karşılamıyorum.
Tamam da 5. bölüm finali hak eden bir durumu yok bence. Fox El Kızı'na gün açmak için bu kadar erken bitiriyor diziyi.İyi de 3 üstü de ahım şahım bir reyting değil ki. Hani Total'i 4-5, AB'si 1-2 olsa neyse de en güçlü olduğu grupta bile başarısız.
Yani FOX'un bu kadar çok dizi almasına ve hızlı davranmasına ben de tepkiliyim ama Kanal D gibi 4-5 reyting alan bir işi değil gerçekten az izlenen ve ilerisi için umut vermeyen bir diziyi bitiriyor bu sefer. Yeni dizi konusunda acele etmesinin nedeni de rakiplerin daha tam yerine oturmamış olması bence.Tamam da 5. bölüm finali hak eden bir durumu yok bence. Fox El Kızı'na gün açmak için bu kadar erken bitiriyor diziyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?