- Reaksiyon puanı
- 38,809
- Puanı
- 1,060
Civciv ne la ?Suyun ısındı
🐤🐣🐥
Civciv ne la ?Suyun ısındı
🐤🐣🐥
Yumurtadan civciv çıkacak sanaCivciv ne la ?![]()
kaosun nedeni için kendi resmini atsaydınBugün iş verenime “kaos” başlıklı bir mail attım
Yoğun bir hafta geçirdim![]()
@Dosi , Senin totonu atsaymış uzunca bir süre kaos olmazdı.kaosun nedeni için kendi resmini atsaydın![]()
@Dosi , Senin totonu atsaymış uzunca bir süre kaos olmazdı.![]()

Yani ne anlam ifade ediyor?
@Dosi de yönetim odasından böyle aşırıyırmuş @Emre Ozansoy ve @serhatt bacılarım kavga çıkartmışBir tek seni sırf şu çenen için![]()
ne alakası var ben olmasam @Angelica & @Emre Ozansoy ittifakı onu çiğ çiğ yiyeceği için banlamıyor beni @serhatt
@serhatt ile kimse baş edemez. Kim bilir kendini nasıl acındırdın onane alakası var ben olmasam @Angelica & @Emre Ozansoy ittifakı onu çiğ çiğ yiyeceği için banlamıyor beni @serhatt![]()
ay hoştttt algının üstadı benim ; bana algı sökmez@serhatt ile kimse baş edemez. Kim bilir kendini nasıl acındırdın ona![]()
@serhatt ile kimse baş edemez. Kim bilir kendini nasıl acındırdın ona![]()
Ayol Dosi acıdığımı söylemeseydin keşke tüm forumun önünde.ne alakası var ben olmasam @Angelica & @Emre Ozansoy ittifakı onu çiğ çiğ yiyeceği için banlamıyor beni @serhatt![]()
Kız benimle kim baş edebilir hoşt sana.ne alakası var ben olmasam @Angelica & @Emre Ozansoy ittifakı onu çiğ çiğ yiyeceği için banlamıyor beni @serhatt![]()
Senin hayal dünyanın yanında bizimki nedir ayol.