Yeni Forum Teması Hata / Eksik Bildirme Başlığı

Aynen silip yeniliyorum sayfayı yine orada
Onu maalesef çözemedim akşam. Tekrar bakacağım...

Foruma ve @OzaN'a Hayırlı olsun da ben tapatalktan giriş yapamıyorum neden? Aslında girmiş görünüyorum ama bildirimlerim açılmıyor. Saçma bi hal aldı.
Tapatalk şu an aktif değil. Daha önce de yazdım tapatalkın kullanılmasını istemiyorum şahsen. Forumun karakteristikliğini öldürüyor. Yeni mobil kullanım gayet rahat. Tapatalksız bildirim gelmesi de eklenecek hiç ihtiyaç kalmayacak. Yine de tapatalk'tan vazgeçemeyenler için en sondan ekleyeceğim ama tavsiye etmiyorum.

Teşekkür ancak şunu 3'e 10 ya da 1'e 5 yapma gibi pazarlık şansımız var mıdır?

10 olan sayı gerekirse biraz düşebilir.

Hata mı kasıtlı mı bilmiyorum ama üstteki barda Forumlar yazısının maviye dönmesi veya profildeyken üyeler yazısının maviye dönmesi hoş olmuş. Ama etrafındaki beyaz çerçeve kalkmalı.

Hata mı kasıtlı mı bilmiyorum ama üstteki barda Forumlar yazısının maviye dönmesi veya profildeyken üyeler yazısının maviye dönmesi hoş olmuş. Ama etrafındaki beyaz çerçeve kalkmalı.
Sonradan oldu o olay herhalde, ben de anlamadım. Beyaz çerçeveyi kaldırmak bu geceki ana hedeflerim arasında.

Aynen, bildirimlere tıklayınca kararmış bir yer açılıyor yandan.
Bugün nerelere girdiysem bulamadım bildirimleri .ss
@cookies yazınca bende bakayım dedim.
Evet bu sorunda çözülmeli.
Sen telefondan da konu açıyordun. Şimdi açmak daha kolay mı sence? Bana daha zor geldi.
Tapatalk'tan açmak daha kolay onuda söyleyeyim.

Tamamdır, hallettim.

Son derece rahatsız edici olan mesaj gönderince editörde kalması sorununu geçici olarak çözmek amacıyla editörü değiştirdim. Biraz böyle idare edelim.

Son düzenleme:
Baya hatayı/eksiği tamamladık bence, kendimce genel bir sıralama yapayım.

1) Forumlar kısmına bir düzenleme lazım sanırsam. Hep üç nokta var, kaymalar olmuş ve çok düzensiz duruyor. Eski stilde orayı çok güzel yapmıştın Ozan, yine öyle resim eklenebilir.

2) Şu yine üst kısmın sorunu gitmedi hala?
O mavi çubuk, logo, arama yeri falan oralar ayarlanacak mı?

3) Telefondan bildirimlere bakılmıyor, bildirimlere tıklayınca sağ taraftan ekranın yarısı kadar siyah bir yer açılıyor, bildirim falan yok ama kapkaranlık.

4) ''Reyting Sonuçları''nı açıklayınca tablolar forum kısmında görünmüyor, bölük, parça parça duruyor, tablo falan görünmüyor malesef.

5) @OzaN bu arada tikli konular ne oldu?
Sanırsam o iş kalktı, bazı arkadaşlar sordu bana da bende bilemedim. Yok gibi zaten artık tikli konular?

6) Şu eskisi gibi ana sayfada da bildirim olayı olsa? Yani şu forumlar kısmında olan mavi çubuk (Bildirimlerin, mesajların göründüğü) çubuk ana sayfada da olsa? Fav10.net in üzerinde siyah çubuk bazen kayboluyor, bazen görünüyor. Bu siyah çubuğu oraya ekleyip, onun üzerindekileri de bu mavi çubuğa eklesen olmuyor mu?
Bildirimleri göremiyoruz Fav10.net yerinde yani ana sayfadayken

Çok hata söylüyorum, artık çekinmeye başladım.
İki de bir bir şey söylemekten utanacağım neredeyse .ss

Öncelikle çok hata söylemek iyi bir şey, söyleyin, söyleyin.

1) Orayı düzenleyeceğim ama aciliyeti yok çünkü sadece görsel olan bir şey ve böyle de rahatlıkla kullanılıyor.

2) Üst kısımda ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Arama çubuğunu da yapışkan çubuğa dahil edebiliriz. Yeni logo gelince tasarım olarak da bir bakarız ama çok bir şey değişeceğini sanmam. Boş kalmasın diye reklam alanı yaparız belki orayı.
(Şu an tema tamamen reklamsız, mutlaka bir yerlere reklam eklenecek daha.
)

3) Bu geceki listeme aldım, umarım yapabilirim.

4) Korktuğum noktalardan biriydi, bir şekilde halledeceğiz ama bu gece zor.

5) Tikli konular iptal, artık kullanmanıza gerek yok.

6) Teknik olarak mümkün değil şu aşamada. Anasayfadaki çubukta da gelen bildirim sayısı yazıyor ama.

6. dediğim hakkında o siyah çubuk hep görünmüyor malesef. Bi giriyorum yok, bi giriyorum o siyah çubuk var. (Sayfayı yenileyince bile gelmiyor bazen) Bildirimler oraya gitmiyor sanırsam, daha yeni 3 bildirim varmış, orada 0 yazıyordu forum kısmında 3 yazıyor. Oralar hep 0 duruyor.

Diğer durumlar tamamdır, anladım.

@Harunnn60 tikli konulara gerek yokmuş artık, uğraşma onunla.

Tamam öğrendiğim iyi oldu.

@OzaN Birde forumda haberler kötü gözüküyor ama ana sayfa da harika.
Sen bir fikir söylemiştin. Haberin yarısını verelim oradan ana sayfaya yönlendiririz demiştin. Bence böyle yapsak daha iyi olur hem başında beri amacımız fav10'u geliştirmek değil mi zaten?

Bakalım, önce sorunları çözelim de.

Demiyim dedim de duramadım. Üstteki mavi çubuğun normalde köşeleri yuvarlak. Aşağı kaydırınca köşeleri sivriliyor. Neden?

Ben tabletten girdiğim için siteyi otomatik masaüstü olarak algılıyor (tık işaretli değil) ve hiç rahat değil, emoji kullanamıyorum. Bildirimden ziyade mobilite olarak tapatalk daha rahat:/ sen de haklısın tapatalkla reklam göruntuleme azalmiştir ama ne bilim işte wordpress indireyim anasayfada yorumlaşirim artık

Demiyim dedim de duramadım. Üstteki mavi çubuğun normalde köşeleri yuvarlak. Aşağı kaydırınca köşeleri sivriliyor. Neden?
Bütünleşmek için mecbur sivrilecek?

Nesi rahat değil ya her şey rahat rahat yapılıyor.
Reklam geliriyle falan hiç alakası yok. Tapatalk forumun sadece kısıtlı bir kısmını kullanabilmeyi sağlıyor. Tapatalkta tüm siteler birbirinin aynısı, hiçbir sitenin bir karakteristikliği yok. Yüklediğimiz eklentilerin çoğunu desteklemiyor, profil mesajları bile yoktu herhalde en son baktığımda. Tapatalkın gerçekten avantaj sağladığı yerleri söyleyin ekleyelim siteye de kullanmayın şu programı.

Sen de haklısın. Hep sivri olsun diye diyecektim de şimdi düşününce böyle daha iyi:

Tek tıkla foruma ulaşmak. Şahsen ben tarayıcının yer imini ana ekrana eklemeyi sevmiyorum. Amele gibi duruyor.

IMDb linkleri de düzeldi. Yalnız IMDb ile işim bitmedi, yavaş yükleniyor biraz hızlandırmak için çalışma yapacağım boş zaman bulunca.

Şu an en büyük ciddi sorunumuz tablolar herhalde onun dışında çalışmayan bir şey kaldı mı? (Bir de chat var sahi)

Sen de haklısın. Hep sivri olsun diye diyecektim de şimdi düşününce böyle daha iyi:

Tek tıkla foruma ulaşmak. Şahsen ben tarayıcının yer imini ana ekrana eklemeyi sevmiyorum. Amele gibi duruyor.
Klasör içinde falan ekle o zaman.
Valla ben yer imi de eklemiyorum tıklıyorum chrome'a basıyorum f'ye direkt geliyor.

Top Trends kalktı mı ya?
@OzaN İyiydi bence, kime ne zararı olmuş ki, köşe de küçücük yer kaplıyordu zaten...