Yeni Forum Teması Hata / Eksik Bildirme Başlığı

Mavi çubuğun üstünün beyaz olması kasıtlı mı?
Avatarlar kutucuğunu tam doldurmuyor gibi.

Bi de fazla beyaz. Ama o hallolur. Biraz renk ayarı yapmak gerekiyor sanki.

Ana sayfada hem ''Fav10'' hem ''FavoriForumum'' yazması doğal mı yoksa hata mı var? FavoriForumum yerine girince forumlara girebiliyoruz. :D

Top15'te Favoriforumum Top 15 yazısı falan kaymış.
Profilde Kişisel Bilgiler kasıtlı kaldırmadıysan kalkmış.
Üstteki gri çubukta aşağı kaydırınca ana sayfa simgesinin yanında ayarlar simgesi çıkıyor.
Alt forumlar hep üç noktalı olmuş forum anasayfasında
Bi de yeri gelmişken top trends'i kaldır gitsin. :D

Mesajı yazdıktan sonra göndere basınca editörde bütüm mesaj olduğu gibi kalıyor.

@OzaN logoya tıkladığımızda direkt anasayfada buluyoruz kendimizi. Eskisi gibi tıkladığımızda forumlar yani forum anasayfasına gitmemiz mümkün mü? Ya da en azından üyeler için bu şekilde bir şey hazırlanabilir mi? :)
Hallettim onu, şimdi yine forum anasayfasına gidiyor. :)

Forumun yeni halini cok begendim ben hiz konusunu yazacaktim ama Admin cözmeye calisiyormus iyi :)
Anasayfa pek iyi durmuyor gibi bide Anasayfadaki Baslangic seyini cözemedim ben ?

Forumun yeni halini cok begendim ben hiz konusunu yazacaktim ama Admin cözmeye calisiyormus iyi :)
Anasayfa pek iyi durmuyor gibi bide Anasayfadaki Baslangic seyini cözemedim ben ?
Anasayfa şu an çok boş, yeni yeni içerik giriliyor. İçerikler arttığında güzel olacak. :)

chat olayı kalktı mı @OzaN .(b)
Geri gelecek. :)

Ozan bazen konuya mesaj yazmaya gelince mesaj yazılmıyor. :D Yani sayfayı yenilememiz lazım, bu olay eski stilde de son zamanlarda olmaya başlamıştı. :(

Mesaj yazıp sildikten sildikten sonra mesaj aynı kalıyor, silinmiyor. :D Eskiden Favori Sözlükte öyle oluyordu, şimdi hepsinde oluyor. :D

Forumlar kısmı çok kötü duruyor. :( Hep üç noktalı, eskiden eklediğin resimler falan yok, kaymalar gelmiş.

Bir de mesela son açtığım konuya giriyorum, altta ''Forum Sayfasında Görüntüle'' diye birşey var, o nedir anlayamadım? Ona tıklayınca yorum yeri falan geliyor güzel şekilde. :D

Etkinlik kısmında herkesin nereyi beğendiği çıkıyor? :( O hep olacak mı artık yoksa düzenleyecek misin? Herkesin durumunda konuştuklarını falan biz görecek miyiz? :T:

Logo işi olmadı sanırsam? Logoya tıklayınca yine ana sayfaya geliyoruz, forumlar kısmına giremiyoruz? :(

Baya sorun söylüyorum bende. :D Gözüm alışmaya başladı, bende alışmaya başladım. :Z İyi, iyi seveceğiz bu halini. :D

Bir de yeni logo için tekrar yarışma düzenlenebilir aslında. Ya da sen belirleyeceksen bile bu web tasarımında olduğu gibi anketle düzenleyebiliriz. @OzaN :)

top-15 rakamlarıni beğenmedim. Çok geniş yazılmış ve küçük görünüyor bence.:D

Üstteki Mavi Çizgiye bir ayar çeksen fena olmaz bence. Biraz garip duruyor. Renk olarak gri ile çok ters kalmış.:D

Bir de yeni logo için tekrar yarışma düzenlenebilir aslında. Ya da sen belirleyeceksen bile bu web tasarımında olduğu gibi anketle düzenleyebiliriz. @OzaN :)
Bu kez logoyu da profesyonel ellere teslim ettim, şu an yapılıyor logo profesyonel bir logo tasarımcısı tarafından. :) Aslında bugüne yetiştirilmesi gerekiyordu ama olmadı maalesef. Aksiliklerden biri buydu. Logo hazırlandıktan sonra bir soracağım sizlere yine olmazsa yenisini yaptıracağız. :):)

Mesaj yazdıktan sonra mesajlar tekrar atılmamış gibi kalıyor bu arada. Sorun olarak pek görmüyorum çünkü sayfa yenilenince gidiyor ama yinede mesajı atmamış gibi hissediyorum.:D Kötü bir durum tabi.

Top15'te Favoriforumum Top 15 yazısı falan kaymış.
Profilde Kişisel Bilgiler kasıtlı kaldırmadıysan kalkmış.
Üstteki gri çubukta aşağı kaydırınca ana sayfa simgesinin yanında ayarlar simgesi çıkıyor.
Alt forumlar hep üç noktalı olmuş forum anasayfasında
Bi de yeri gelmişken top trends'i kaldır gitsin. :D
Top 15 ile ilgili kısmı çözdüm. :)

Kişisel bilgiler ile wordpressteki yazar hakkında kısmı çakışıyor. Ne yapacağımı düşünmem lazım. Şimdilik böyle kalacak...

O ayarlar simgesinin yerine logomuz gelecek inşallah. :D

Alt forumlar evet sıkıntı, ona bir yol bulmaya çalışacağım.

Top trends küçücük yer kaplıyor ya zararı yok. :D

Mesaj yazdıktan sonra mesajlar tekrar atılmamış gibi kalıyor bu arada. Sorun olarak pek görmüyorum çünkü sayfa yenilenince gidiyor ama yinede mesajı atmamış gibi hissediyorum.:D Kötü bir durum tabi.
O problem sinir bozucu, tez zamanda çözülecek inşallah ama sorunun ne olduğu hakkında fikrim olmaması kötü. :(

Bu kez logoyu da profesyonel ellere teslim ettim, şu an yapılıyor logo profesyonel bir logo tasarımcısı tarafından. :) Aslında bugüne yetiştirilmesi gerekiyordu ama olmadı maalesef. Aksiliklerden biri buydu. Logo hazırlandıktan sonra bir soracağım sizlere yine olmazsa yenisini yaptıracağız. :):)
Bir de bir şey daha sorucam. Yeni temanın renk düzeni bu şekilde mi olacak yoksa üzerinde değişiklikler yapacak mısın?

Ana sayfada hem ''Fav10'' hem ''FavoriForumum'' yazması doğal mı yoksa hata mı var? FavoriForumum yerine girince forumlara girebiliyoruz. :D
Şu an Fav10, FavoriForumum karmaşası her yerde olabilir, sıkıntı yok ikisi de biziz. :):)

Bir de bir şey daha sorucam. Yeni temanın renk düzeni bu şekilde mi olacak yoksa üzerinde değişiklikler yapacak mısın?
Ana hatlarıyla bence bu şekli güzel. Yalnız bazı yerlerde yazılar yeterince iyi okunamıyor, oralarda küçük düzenlemeler yapabiliriz. Çok fazla renklerle oynamak da istemiyorum geçen sefer oynaya oynaya berbat etmiştim temayı. :D

Şu an Fav10, FavoriForumum karmaşası her yerde olabilir, sıkıntı yok ikisi de biziz. :):)

Ana hatlarıyla bence bu şekli güzel. Yalnız bazı yerlerde yazılar yeterince iyi okunamıyor, oralarda küçük düzenlemeler yapabiliriz. Çok fazla renklerle oynamak da istemiyorum geçen sefer oynaya oynaya berbat etmiştim temayı. :D
Google amcaya ''Fav10.net'' yazdım, bulamadı bizi. :(

Şu resim işini anlatır mısın sana zahmet? :D Konu açma yeri eski yerdeymiş, oh be buldum rahatladım. :D 'Reyting Sonuçarlı - Tv Haberleri' kısmına girip, yeni konu aç kısmından giriyorum ama resim işini ne yapacağım pek anlayamadım. :D Onu hal etsem ben çözerim bu işi, gerisi zamanla olur. :D

Bence turkuaz ve mavi renk tonları olmasın artık. Gerçi şu an yok denecek kadar az ama daha canlı renkler olabilir. Mesela turuncu ve hardal rengi çok iyi durabilir yeni temada bence sen bunu bir düşün. :X

Bir de çok önemli değil ama gözüme çarptı. Forum başlıklarının hepsinin yanında "Yeni" yazıyor. :X

Google amcaya ''Fav10.net'' yazdım, bulamadı bizi. :(

Şu resim işini anlatır mısın sana zahmet? :D Konu açma yeri eski yerdeymiş, oh be buldum rahatladım. :D 'Reyting Sonuçarlı - Tv Haberleri' kısmına girip, yeni konu aç kısmından giriyorum ama resim işini ne yapacağım pek anlayamadım. :D Onu hal etsem ben çözerim bu işi, gerisi zamanla olur. :D
Sağ alt köşedeki "öne çıkarılan görsel" tuşuna bas ve kaydettiği resmi ekle. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd