Yeni Forum Teması Hata / Eksik Bildirme Başlığı

Art arda mesaj yazmak normal şartlarda hoş değil ama sizleri de bilgilendirmek istiyorum yaptığım küçük şeylerde bile. :)

Top Trends listesi XenForo'nun yeni sürümüyle şu an uyumsuz ve o nedenle geçici olarak kaldırıldı. Eski etiketler yeni sisteme geçince silinmişti, şimdi yeniden eklendi o etiketler...

Bir de anasayfaya Sinema bölümünden haberler de eklendi. Üstelik daha büyük ve özel şekilde. :):) Yalnız bu özelliği çok sürmeyebilir. Duruma göre yeniden düzenleme yapabilirim oradaki bölümlerde. Gelen konu yoğunluğuna bağlı. :)

Forumlar kısmı çok güzel olmuş. :D Ama alt forumlar yeri yani Yayındaki Diziler altında Medcezir yazısının önünde ''-'' gibi bir işaret konulabilir, sanki dağınık gibi duruyor. :D Öyle daha düzenli ve güzel durabilir. :X

Bu arada tablo problemi hala çözülemedi mi? :(

Forumlar kısmı çok güzel olmuş. :D Ama alt forumlar yeri yani Yayındaki Diziler altında Medcezir yazısının önünde ''-'' gibi bir işaret konulabilir, sanki dağınık gibi duruyor. :D Öyle daha düzenli ve güzel durabilir. :X

Bu arada tablo problemi hala çözülemedi mi? :(
Biraz daha bir şeyler yapacağım Forumlar kısmına. :)

Tablo problemi maalesef her şeyi denedim olmuyor. Temanın yapımcısına bildirdim biraz da o uğraşsın.

Tablolar zaten hep problem oluyor. XenForo'ya ilk geçişte de uzun süre uğraştırmıştı ama sonunda çözülecek bir şekilde. :)

Biraz daha bir şeyler yapacağım Forumlar kısmına. :)

Tablo problemi maalesef her şeyi denedim olmuyor. Temanın yapımcısına bildirdim biraz da o uğraşsın.

Tablolar zaten hep problem oluyor. XenForo'ya ilk geçişte de uzun süre uğraştırmıştı ama sonunda çözülecek bir şekilde. :)
Bu arada o biten diziler (Medcezir, KPA, Karadayı) gibi dizilerde artık geçmişe gitse fena olmaz. :D

Forumlar kısmından ''Komik Resimler Galerisine'' tıklayınca bu yazı çıkıyor;

404: Sayfa bulunamadı
It seems that you got lost, but we are here to help
The page that you are looking for doesn’t exist on this website. You may have accidentally mistype the page address, or followed an expired link. Anyway, we will help you get back on track. Why don’t you try one of these pages for starters.

Forumlar kısmından ''Komik Resimler Galerisine'' tıklayınca bu yazı çıkıyor;

404: Sayfa bulunamadı
It seems that you got lost, but we are here to help
The page that you are looking for doesn’t exist on this website. You may have accidentally mistype the page address, or followed an expired link. Anyway, we will help you get back on track. Why don’t you try one of these pages for starters.
Bende açılıyor. :)

Alıntı kısmı derken? :D

Beren haberinde alıntıya basmıştım yani o tırnak içindeki 3. paragraf gibi duran.:F

“Beren’le aynı projede olmak çok ayrı bir keyif. Çünkü o her işi iyi yapan bir insan. Türkiye'nin en iyi oyuncusu olmanın yanı sıra şahane bir dublaj sanatçısı bence. Ondan her an bir şey öğrenmek mümkün oluyor. Onunla aynı sette olmak müthiş bir keyif.”