Yeni Forum Teması Hata / Eksik Bildirme Başlığı

1- Forumların adlarının yazında hep "Yeni" yazıyor, nedenini merak ettim.

2- Bu arada Favori Sözlük'te yorum yapılmıyor. Ayrıca bir tek orada eski tema duruyor, onun için de bir değişiklik yapılabilir bence.

@OzaN

@OzaN mesaj yazdığımız yer eski haline döndü yine? :(

+1
Yeni hali çok çok güzeldi, Eski halinde sık sık kasıyor ayrıca yanlışlıkla B butonuna ya da başka bir butona tıkladığımızda yazıyı eski haline getirmek çok zor oluyordu . Yeni halinde de o olay vardı ama eskisine göre çok daha pratikti.
j8nxuJkV8ey_jDZCRYHx_ROHAtGHJODE3figpB613lRIOip5C8_9iY7u48wRTbvVkjh6rwQpUi4tn3z67TYlk1Dq9BpYFylYTttXqIJ0vzvCMM1nD4-ViyxMlio=w15-h15-nc

Edit : Sözlük bölümünde yorumları yazan kişiler gözükmüyor, bir de kitap etiketi olsa hoş olur. Hatta etiket sistemi özerkleştirilebilir ya da arttırılabilir? Önceden açılmış konuları editleyip etiket seçemiyoruz sanırım. Etiket sistemi çok hoş ve düzenli olurdu. @OzaN

+1
Yeni hali çok çok güzeldi, Eski halinde sık sık kasıyor ayrıca yanlışlıkla B butonuna ya da başka bir butona tıkladığımızda yazıyı eski haline getirmek çok zor oluyordu . Yeni halinde de o olay vardı ama eskisine göre çok daha pratikti.
j8nxuJkV8ey_jDZCRYHx_ROHAtGHJODE3figpB613lRIOip5C8_9iY7u48wRTbvVkjh6rwQpUi4tn3z67TYlk1Dq9BpYFylYTttXqIJ0vzvCMM1nD4-ViyxMlio=w15-h15-nc
Yeni hali de biraz eksikti ama. :D Spoiler yeri yoktu yani oranın üzerinde de baya eksik vardı, IMDb yeri yoktu. Onun dışında güzel duruyordu. :D

Editör sorununu maalesef hala çözemedim. Haftasonuna kalacak gibi gözüküyor. Eski konulardaki tablolar çalışıyor şu an. IMDb kodu eski konularda düzgün çalışıyor, ama yeni yazınca resim hatalı geliyor. IMDb için de haftasonu detaylı bir inceleme yapacağım, daha önce de dediğim gibi eskisine göre daha hızlı olacak hem...

Artık sorunlar azalmaya başladı. Yarın akşam Favori Sözlük ve forum anasayfasına bakarım muhtemelen. Geri kalan detaylar haftasonuna. :)

Editör sorununu maalesef hala çözemedim. Haftasonuna kalacak gibi gözüküyor. Eski konulardaki tablolar çalışıyor şu an. IMDb kodu eski konularda düzgün çalışıyor, ama yeni yazınca resim hatalı geliyor. IMDb için de haftasonu detaylı bir inceleme yapacağım, daha önce de dediğim gibi eskisine göre daha hızlı olacak hem...

Artık sorunlar azalmaya başladı. Yarın akşam Favori Sözlük ve forum anasayfasına bakarım muhtemelen. Geri kalan detaylar haftasonuna. :)
En önemlileri Favori Sözlük ve anasayfaya "Film ve "Güncel Haberler" bölümünün de eklenmesi, gerisi onlar kadar önemli sayılmaz. Umarım tam anlamıyla düzelmiş olur yarın. :)

Favori Sözlük bölümünü de yeni temaya geçirdim.

Bu gece işten geç çıktığımdan ve haliyle yorgun olduğumdan pek bir şeye bakamadım. Haftasonu tüm yazılan hata ve eksiklere tekrar bakacağım. Ayrıca bazı yerlerin renkleriyle de biraz oynama gerekiyor gibi temada. :)

Sabit konuların arkaplanı yeni mesajlarda vs mavi renkli gözüküyordu. Bence bu görüntüde karmaşa yaratıyordu. Onu kaldırdım, standart renkte gözükecek onlar da. Yalnız "Son Mesajlar" veya forumların bölümlerinin görüntüsünden hala tam memnun değilim. Karmaşık gözüküyor. Biraz sadeleştirme vs bir şeyler yapmam lazım. Eski halinde onu tam istediğim gibi yapmıştım çok sadeydi, yine ona yakın olacak. :)

Sabit konuların arkaplanı yeni mesajlarda vs mavi renkli gözüküyordu. Bence bu görüntüde karmaşa yaratıyordu. Onu kaldırdım, standart renkte gözükecek onlar da. Yalnız "Son Mesajlar" veya forumların bölümlerinin görüntüsünden hala tam memnun değilim. Karmaşık gözüküyor. Biraz sadeleştirme vs bir şeyler yapmam lazım. Eski halinde onu tam istediğim gibi yapmıştım çok sadeydi, yine ona yakın olacak. :)
Daha önce söylediğim gibi Film ve Güncel Haberler kısmı da eklenebilir ana sayfaya, onu da yarın halledersin sanırım. :)

Daha önce söylediğim gibi Film ve Güncel Haberler kısmı da eklenebilir ana sayfaya, onu da yarın halledersin sanırım. :)
Film eklenecek de diğeri güncel haberler mi olur magazin mi olur başka bir şey mi emin değilim daha. :)

Yarın bakacağım pek çok şeye tekrar. :)

Kendime 37 maddelik haftasonunda yapılacaklar listesi çıkardım. (Hepsi forum ile ilgili şeyler değil tabii) Konudaki tüm mesajları tek tek tekrardan okudum.

Varsa daha başka eksikler söyleyin çekinmeyin, hadi bana kolay gelsin. :):)