Özellikle şunların olması çok renk katar bence
Evet bence de.
Özellikle şunların olması çok renk katar bence
Acil değil belki ama en son izlediğiniz film bölümünde imdb linkleri açılmıyor?Evet sonunda geldim ama ilgilenecek o kadar çok mesaj var ki... İstekleriniz gecikebilir ama mutlaka incelenecek o yüzden yazmaya devam.En acil olanları halletmeye çalışacağım bu gece.
Sana konu açtım.Forumun renk ruhu sanki biraz solgun? Eskisi daha canlı renkli gibiydi. Fazla canlı ve parlak olması da kötü olur ama şuanki gibi olunca da ruhum daralıyor. Belki göz alışmadığındandır.
Bir de şu Smileylere de yenilik gelsin isterdim, "" gibi birkaç hoş Smiley var ama geri kalanı pek kullanıma uygun değil gibiTamam onlar da iyi ama şu aşağıdakilerin
Ve özellikle
şunların da olmasını çok isterdim
Sizce en iyi üzgün duygusu şu mu
Yoksa bu mu
ifade ediyor?
@OzaN @Harunnn60
Bir kategori daha bulalım 4 olan sayıyı 6 yapalım.@OzaN film ve sinema haberleri de keşke ana sayfada bir yerde görünse, Müzik yerine o olabilirdi gibi geldi bana. Çünkü üzerinde konu açtığımız belli bir yer.
''Güncel Haberler'' yeri yapılabilir, başka yapılacak bir yer görünmüyor zaten.Bu gece elimden geldiğinde eksikleri gidermeye çalıştım. Daha yetişemediğim çok şey var tabii, devamı yarın geceye artık...
Bir kategori daha bulalım 4 olan sayıyı 6 yapalım.
Oyun olabilir.Bu gece elimden geldiğinde eksikleri gidermeye çalıştım. Daha yetişemediğim çok şey var tabii, devamı yarın geceye artık...
Bir kategori daha bulalım 4 olan sayıyı 6 yapalım.
Oyun ile ilgili ne kadar güncel olabilir ki? Hem takipçilerin dikkat çekmesi lazım. Her türlü haber var (dizi-yabancı dizi-film-magazin) ee güncel haber olmayacak mı?Oyun olabilir.
Güncel haber olacak diye biliyorum ben?Oyun ile ilgili ne kadar güncel olabilir ki? Hem takipçilerin dikkat çekmesi lazım. Her türlü haber var (dizi-yabancı dizi-film-magazin) ee güncel haber olmayacak mı?Hem olursa ben de elimden geldiğince orayı güncel tutmaya çalışırım.
Bende Ozan'a güncel haber kısmı olsun diyorum işte, oranın altından hem magazin hem güncel olan haberler paylaşılabilir.Güncel haber olacak diye biliyorum ben?
Tamam öyle olsun o zaman o daha mantıklı.Bende Ozan'a güncel haber kısmı olsun diyorum işte, oranın altından hem magazin hem güncel olan haberler paylaşılabilir.En dikkat çeken bu başlık zaten.
Aynen, en büyük sorunlardan birisi de bu
Konu açarken de oluyor bu dikkat etmek lazım.
Aynen silip yeniliyorum sayfayı yine oradaAynen, en büyük sorunlardan birisi de buKonudan çıkıp geliyoruz o mesaj yine orada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?