Sana siyah rengi uygun gördüğüme şükret.Ne değerini anlaması besen olmasan çoktan mod olmuştum
Sana siyah rengi uygun gördüğüme şükret.Ne değerini anlaması besen olmasan çoktan mod olmuştum
Kurul başkanı benim üzgünüm. Yönetimde mesela hepimizin bir dosya odası var. Sizin pisliklerinizi temizliyoruz o odalarda.Ne değerini anlaması besen olmasan çoktan mod olmuştum
@Aserat her ortamda cool zatenkurul başkanı olarak onu seçseniz iyi olur aslında
toplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱Sana siyah rengi uygun gördüğüme şükret.Bakalım ne zaman yeniden çaylağa düşeceksin
Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdiKurul başkanı benim üzgünüm. Yönetimde mesela hepimizin bir dosya odası var. Sizin pisliklerinizi temizliyoruz o odalarda.
Seninkileri çamaşır suyu bile paklamaztoplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱
Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdiBenim dosyam o kadar temizdir ki diğer dosyaların kirini bile alır
.s peki senin dosyan kim deSeninkileri çamaşır suyu bile paklamaz
Tabii ki, malum Ozan yaşlandı artık Atacan desen beni üssü olarak görüyor, yakında adminliği ele geçirmeyi düşünüyorum.toplantılar da son sözü sen mi söylüyorsun lan yoksa 😱
Başkanın sen olduğunu duyunca bende üzüldüm şimdiBenim dosyam o kadar temizdir ki diğer dosyaların kirini bile alır
Lan ablamın o toplantı da ne işi varVadikızında
Konu sizin adminliğiniz olunca bildiğiniz üzere desteğim hep sizedir sayın siyoadminimTabii ki, malum Ozan yaşlandı artık Atacan desen beni üssü olarak görüyor, yakında adminliği ele geçirmeyi düşünüyorum.
Bu forumun benim banlandığımdan niye haberi yok lan @BullyHepinizi tek tek tebrik ederim [emoji2]
@Polat Şaşmaz @takas zaten favori üyelerdi. Üyeliklerinin tekrardan verilmesi iyi olmuş.
@DarkLeqenD çok iyi bir arkadaşımız. Ben daha önceden hak ettiğini düşünüyorum. Tabi banlanma durumu yoksa.
@FaJi seninle daha tanışamadık ama yönetim uygun görmüşse hak etmişsindir.
Sağol abla
favori uye olunca konu acma yetkisi olunuyormus. benim favori uye oldugumda birileri bana artik konu acabilirsin demislerdi. o sirada tatildeydim pek anlamamistim ve umursamamistimFavori üye nasıl olunuyor , nasıl bir şey böyle başkanlık tarzı gibi mi 🙂
Favori üye nasıl olunuyor , nasıl bir şey böyle başkanlık tarzı gibi mi 🙂
Bana niye kızıyon la fark edilmeyen bir üye oluşun benim suçum muBu forumun benim banlandığımdan niye haberi yok lan @Bully
Ben buldum.uye olanlari tebrik ederim.
@Bully ben eski aylara baktimda ben kuru kuruyami uye oldum?
benim uye olma hikayemi bulamadim
Hiç sarılasım yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?