The_Erinch
Favori Üye
Aynısı bende de öyle abi ama girince düzelmesi iyiMobilden bildirim sayım üç hanelere yaklaşsada,üzerine tıklayınca ogün gelenleri ayrı sayı olarak verdiğinden o sorunuda kendime göre aştım.
Şuanlık problemim yok; birkaç güne herşeye alışırım.
Not:Emojiler Öne Gelmiş
Sen halen 24 müsünAynısı bende de öyle abi ama girince düzelmesi iyi
Aa pardon varmış ama logo görünmüyormuş. Bir anlık kalp krizi geçirttiysem sorry.Mobilde özel mesaj bölümünün görünmemesi derken? 😱
Bu kaydettiklerim kısmı gerçekten çok kullanışlı, iyi tasarlanmış bir kısım. Kendinize göre kişisel etiketler belirleyerek "Sonra Okuyacaklarım", "Güldüklerim", "Forumdaki Efsane Mesajlar", "Düzenleme Yapacağım Konularım", "Yorum Yapacağım Filmler" gibi etiketler belirleyerek mesajları, konuları buradan kolayca takip edebilirsiniz. Tamamen sizin yaratıcılığınıza göre çeşitli işlevsellikler kazanabilir.
Başka dikkatinizi çeken Türkçe olmayan ya da çevirisi kötü olan kısım kaldı mı?
Ya da hafta içinde gözlemlediğiniz ya da benim ilgilenmeyi unuttuğum bir problem?
Hangi bölüm olduğu bence gereksiz ayrıntı, mesaj sayısını geri getirmeyi bir deneyeyim. Onun olumsuz bir etkisi gözükmüyor görünümde.@bazinga mobil anasayfada konularda kaç mesaj yazıldığını görememek ayrıntısı olmaması gözüme çarpan en büyük eksiklik, ikinci olarak da açılan konunun hangi bölümden olduğunun görülmemesi. O olmasa da olur belki ama şu aşağıdaki iki halinden biri yeterli gelebilir, ilkinde sadece mesaj sayısı, ikincisinde ise hem mesaj sayısı hem ilgili bölüm yer alıyor:
Ekli dosyayı görüntüle 93647
Ekli dosyayı görüntüle 93648
Süper moderatörler, yeni yönetim seçildiğinde eklenmişti. Ama moderatörler yeni eklenmiş.Çevrimiçi yöneticiler kısmına moderatörler de eklenmiş. Bir ara süper moderatörler bile yazmıyordu orada.
Aynen, ben de onu demeye çalıştım.Süper moderatörler, yeni yönetim seçildiğinde eklenmişti. Ama moderatörler yeni eklenmiş.
Çevrimiçi yöneticiler kısmına moderatörler de eklenmiş. Bir ara süper moderatörler bile yazmıyordu orada.
Size o detayları iyi bilen biri olarak ufak bir bilgilendirme yapayımSüper moderatörler, yeni yönetim seçildiğinde eklenmişti. Ama moderatörler yeni eklenmiş.
Mobil ve pc arasında bildirimlerle ilgili tuhaf bir farklılık var ama çözemedim.Az önce telefonda 78 bildirim vardı hiç bakmadan PC'ye geçtim orada 58'e düştü nedense. Molbilde okundu olmuyorken aynı şey PC için geçerli değil sanırım.
Sorun sadece mobilde, bildirimlere PC'den bakmama rağmen okundu olmuyor nedense.Mobil ve pc arasında bildirimlerle ilgili tuhaf bir farklılık var ama çözemedim.
Bu sıkıntı daha devam ediyor ve bu yüzden gizlilik ayarları vs. yerine girmekte zor oluyor. Kenardan belirme çok fazla uğraştan sonra oluyor ama bazen pes ediyorum. En son açılan konularıda bu yol ile bakardım. Hepsi hayal oldu @bazinga@bazinga Neler Yeni kısmında da sıkıntı var. Son konuları görme işi yani.
tıkladığımızda birşey olmuyor
sadece bu şekilde renk değişimi olmaktaEkli dosyayı görüntüle 94392
sonra kenarda belirmesi için çok kez tıklayıp, kaydırmalarla bazen oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 94393