Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dünden beri sadece çerezleri sildirttiniz bana.

Jennifer Lopez Reaction GIF by NBC World Of Dance
Kullandığın bir uygulama, eklenti mi engel oluyor acaba? Browser hızlandırma vb bir uygulama kurmuş olabilir misin? Bir yerde bir şekilde hala kalan çerez olmalı. Bu sorunun farklı bir olası sebebi yok maalesef. :(

Birşeyleri eksik yapıyor olmalısın.
Bak ben kademe kademe şöyle gittim:
Benimki İsveççe ama olsun yinede anlaşılır:
1
Geçmişe bastım
2
Şu ortadaki kısmı kaldırdım tiki (şifre vs silinmesin diye)

3
Bu seçeneklerde fav10 vardı ama sildim önceden şuan görünmüyor. Bir tek onun mavi tik yani işaretini bıraktım diğerlerini işaretlemedim ve silme butonuna bastım düzeldi bende.

Sevindim, nasıl çözüldü?
Alıntıdaki mesajıma bak. Bu şekilde çözdü :D
Aşama aşama SS alarak belirttim

• Beğendim
Reactions: bazinga
Her şeye rağmen çözemeyen varsa CCleaner indirsin (hem PC, hem de mobilde mevcut), cihazınızda mevcut olan tüm tarayıcılar için gerekli temizliği ona yaptırabilirsiniz.

• Beğendim
Her şeye rağmen çözemeyen varsa CCleaner indirsin (hem PC, hem de mobilde mevcut), cihazınızda mevcut olan tüm tarayıcılar için gerekli temizliği ona yaptırabilirsiniz.
Windows yıllarımda en sevdiğim programlardandı. Hala yaşadığını duymak sevindirici. :D Böyle diyince 20 yıldır kullanmıyormuşum gibi oldu ama 3-4 yıl önce falan kullanmışımdır herhalde en son. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Mobilden bildirimler okundu olmuyor maalesef ama sorun değil, 2 gün öncesine göre çok daha iyi. :A

Bildirimlere tıklamayınca okundu olmuyor ama Notebook'ta durum farklı. En azından bende öyle. :D
Gelen bildirimlerle alakalı, bazı bildirim türlerini okuman gerekiyor, bazılarında ise bir kez butona basman yeterli. Örneğin "Güldürdün" bildirimi için linke tıklamak zorunda değilsin ama biri mesajına alıntı yaptıysa silinmesi için o konuya bir kere girmelisin. (Linke tıklayarak veya başka yollarla)

Zamanla alışırsınız bildirimlere ama böylesi daha mantıklı, gözden kaçan bir şey olma riskini minimuma indiriyor. :D

• Beğendim
Reactions: kerem
Windows yıllarımda en sevdiğim programlardandı. Hala yaşadığını duymak sevindirici. :D Böyle diyince 20 yıldır kullanmıyormuşum gibi oldu ama 3-4 yıl önce falan kullanmışımdır herhalde en son. :D
Windows kullanıp bilmeyen sayısı azdır herhalde, özellikle de elle temizlik yapmayanlar/yapamayanlar için çok kullanışlı bir program. :D

• Beğendim
O kadar şey yazdım ama hayırlı olsun diyemedim şimdi diyeyim. :Z Buna da alışırız herhalde. :A Ama mobilde özel mesaj bölümünün görünmemesi kötü. :( @bazinga

• Beğendim
Mobilde özel mesaj bölümünün görünmemesi derken? 😱
AA Original poster yazısı belirmiş :A onu da Türkçe yapsaydın bari :A konu sahibi olarak tercüme edilebilir.

Bu arada galiba @Aserat yukarda özel mesaj simgesinin PC'de ki görünümünü gibi görünmesinden bahsediyor. O çok iyiydi. Kısa süreli tattık. 3 çizgiye basmadan kaçı normal bildirim kaçı özel mesaj biliyorduk.

AA Original poster yazısı belirmiş :A onu da Türkçe yapsaydın bari :A konu sahibi olarak tercüme edilebilir.

Bu arada galiba @Aserat yukarda özel mesaj simgesinin PC'de ki görünümünü gibi görünmesinden bahsediyor. O çok iyiydi. Kısa süreli tattık. 3 çizgiye basmadan kaçı normal bildirim kaçı özel mesaj biliyorduk.
Yaptım bile geç kaldın. :A

Deneysel oldu o özellik gelen tepkilere göre kalıcı olup olmayacağı kesinleşecek. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

PC'deki görünüm olayını ben de sevmiştim ama o yanlışlıkla olmuş bir şeydi. :A Temamız desteklemiyor maalesef, eğer onu yapmaya çalışırsam farklı cihazlarda farklı sorunlar olur. Belki farklı bir versiyonda temayı o hale getirmek için seçenekler gelir. :(

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yaptım bile geç kaldın. :A

Deneysel oldu o özellik gelen tepkilere göre kalıcı olup olmayacağı kesinleşecek. :A
Uzun mesaj yazdım diye geç kaldım :A Aserat'ın ne demek istediğini anlatmak biraz zamanımı aldı :A

Türkçe doğru tercüme etmişim bende :A

Ve o PC görünümü sıkıntı olacaksa gerek yok ozaman Senelerdir alıştık buna :A
Bu arada şu çerezleri silme Ctrl f5 yolu ile problemi çözme kısmını konunun kendisine ekleyebilirsin. Her defasında aynı şeyleri yazmak yorucu olabilir :A daha foruma ara verip dönenler aynı soruyu soracak :A