Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Direkt alttaki yorum yapma boşluğu gelmiyor da "Yorum Yap" butonuna basınca alttan açılıyor. :A
Yeni mi özellik yoksa şimdilik geçici bir sorun mu acaba çünkü ikisi de mantıklı, minimalist bir olay gibi duruyor ama direkt gelmemesi üşengeçler için problem. :A

Bu arada mobilden hiç bildirim gelmiyor şu anlık bir sorun olarak? Bildirimlere tıklayınca ya da şimdi olduğu gibi tesadüfen görebiliyoruz anca. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Yeni mi özellik yoksa şimdilik geçici bir sorun mu acaba çünkü ikisi de mantıklı, minimalist bir olay gibi duruyor ama direkt gelmemesi üşengeçler için problem. :A

Bu arada mobilden hiç bildirim gelmiyor şu anlık bir sorun olarak? Bildirimlere tıklayınca ya da şimdi olduğu gibi tesadüfen görebiliyoruz anca. :A
Bence yeni bir özellik, gerektiği zaman basıp yorum yapmaya olanak sağlıyor diye yorumladım ben. :A Gereksiz yer kaplamıyor, minimalist oluyor dediğin gibi. :A

Evet, sol üstteki üç çizgili menüye basınca gözüküyor. :A

Bir de malum soruyu sormayacak mısın... Dark...

Bir de çok olmazsa olmaz şart değil ama eğer teknik olarak mümkünse, anasayfada gözüken konularda konuyu açan kişinin fontu, son mesaj yazan kişiden zaten küçük ama belirgin ölçüde biraz daha küçük olsa (ya da farklı renk) kafa karışıklığını ve karmaşayı engelleyebilir. Ya da gözümüz henüz alışmadığı için öyle geliyor şimdilik. :A @bazinga

5C690A07-6643-4CC6-A04E-05F2A8BF121C.jpeg

Eline emeğine sağlık @bazinga
Bizim bile başımız ağrıdı, sen ise tüm gün uğraştın.
Şuan çok iyi görünüyor. O kırmızı bildirim de artık hiç rahatsız edici değil çünkü ufak yarım bir nokta artı istediğimiz koyulaşma kısmı da var. Bundan sonra hangi bildirim bakılmamış çok kolay olacak.

Bugün yeni haline alışmak için konular açtım ve bir kaç konu sonrası elim hemen alıştı.

En beğendiğim kısım ise profilde foto yükleyecek olmamız.
Teşekkürler 😊

@bazinga yoruldun ama birşey soracaktım mesaj yazma yeri bembeyaz emojiler görünmüyor düzelir demi zamanla :D

Bir de çok olmazsa olmaz şart değil ama eğer teknik olarak mümkünse, anasayfada gözüken konularda konuyu açan kişinin fontu, son mesaj yazan kişiden zaten küçük ama belirgin ölçüde biraz daha küçük olsa (ya da farklı renk) kafa karışıklığını ve karmaşayı engelleyebilir. Ya da gözümüz henüz alışmadığı için öyle geliyor şimdilik. :A @bazinga

Ekli dosyayı görüntüle 93276
Bu görüntüde bir fazlalık var ama çözemedim, sadeleştirmeye çalışacağım. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski