- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Onu demeye gelmiştim.Direkt alttaki yorum yapma boşluğu gelmiyor da "Yorum Yap" butonuna basınca alttan açılıyor.
Onu demeye gelmiştim.Direkt alttaki yorum yapma boşluğu gelmiyor da "Yorum Yap" butonuna basınca alttan açılıyor.
Yorulmuşsundur dedim.Onu demeye gelmiştim.
Yeni mi özellik yoksa şimdilik geçici bir sorun mu acaba çünkü ikisi de mantıklı, minimalist bir olay gibi duruyor ama direkt gelmemesi üşengeçler için problem.Direkt alttaki yorum yapma boşluğu gelmiyor da "Yorum Yap" butonuna basınca alttan açılıyor.
Benim de bir hoşuma gitmişti aslında, bakayım ayarlardan oluyor mu?Eskisine benzemiş kısacıkta olsa bizde de mektup bildirim PC gibi görünüyordu ve sevmiştim
Şimdi eski alışık hale dönmüş
Bence yeni bir özellik, gerektiği zaman basıp yorum yapmaya olanak sağlıyor diye yorumladım ben. Gereksiz yer kaplamıyor, minimalist oluyor dediğin gibi.Yeni mi özellik yoksa şimdilik geçici bir sorun mu acaba çünkü ikisi de mantıklı, minimalist bir olay gibi duruyor ama direkt gelmemesi üşengeçler için problem.
Bu arada mobilden hiç bildirim gelmiyor şu anlık bir sorun olarak? Bildirimlere tıklayınca ya da şimdi olduğu gibi tesadüfen görebiliyoruz anca.
Bende halen duruyor ve sinir bozucu bir kırmızı, allahtan simetri takıntım çok yok, yoksa geçene kadar baya sinir bozardı.@Tolstoyevski kırmızı bende gitti birden bire sende nasıl?
İşin ilginci artık kaç tane olduğu yok, sadece o SS de ki gibi görünüyor. Tümü yok @bazingaBende halen duruyor ve sinir bozucu bir kırmızı, allahtan simetri takıntım çok yok, yoksa geçene kadar baya sinir bozardı.
Ekli dosyayı görüntüle 93272
Neresi orası?@bazinga yoruldun ama birşey soracaktım mesaj yazma yeri bembeyaz emojiler görünmüyor düzelir demi zamanla
Bende de aynı sorun var. Hatta üst kısımda bildirim yeri var, ama mesaj kutusu gözükmüyor.
Bende de aynı sorun var. Hatta üst kısımda bildirim yeri var, ama mesaj kutusu gözükmüyor.
Bende akşamdan beri sanırım tek bende gözükmüyor diye düşünüyordum.Bendede gözükmüyor o kısım emre
Control + F5 yapabilirsiniz o problem için.Bendede gözükmüyor o kısım emre
Düzeldi şimdi.Control + F5 yapabilirsiniz o problem için.
Bu görüntüde bir fazlalık var ama çözemedim, sadeleştirmeye çalışacağım.Bir de çok olmazsa olmaz şart değil ama eğer teknik olarak mümkünse, anasayfada gözüken konularda konuyu açan kişinin fontu, son mesaj yazan kişiden zaten küçük ama belirgin ölçüde biraz daha küçük olsa (ya da farklı renk) kafa karışıklığını ve karmaşayı engelleyebilir. Ya da gözümüz henüz alışmadığı için öyle geliyor şimdilik. @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 93276