Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eskiden mobil anasayfada konularda kaç cevap mesaj yazıldığına dair de bir detay var mıydı yoksa hiç olmadı mı zaten? 🤔 @bazinga
Ben bilmem @Dosi bilir diyecektim ki cevap yazmış bile. :A Bence önemsiz detay ama önemli derseniz sıkıştırmaya çalışırız bir yerlere. Ekranı yan yatırınca gözüküyor her şey. :A

Hiç bir karışıklık yok, göz görmüyor artı eski/yeni kıyaslaması pek yapmıyorum çünkü gayet eski stilde ama daha sade ve güzel renk tonlarında olmuş. 2 gün girmeyen biri fazla yadırgamaz.
O yukarıdaki mektup detayı olmadı galiba?
Şimdi eski ve yeni ufak farklılıkları yazayım :A
Neler Yeni kısmında artık konunun hangi bölüme ait olduğu detayı yok (telefonu ters çevirerek belli oluyor) bu haline de alışırız ve aslında böyle daha derli toplu ama yinede olsaydı da sorun değil.

Profil mesaj kısımları dün bir ara 'yanıtla' seçeneği tıklanınca açılıyordu ama şimdi en altta yorum kısmı var ve bu kez eskisine oranla küçük bir boşluk olması çok iyi olmuş.

Şu mesaj yazma veya konu açarken yazılar yazdığımız yazı paneli baya değişmiş. Kodları spoi vs detaylarına zamanla alışırız. Önizleme detayının yan tarafa tıklayıp aynı o kısımda belirmesi çok iyi. Eskiden aşağı tarafta belirirdi.

O kırmızı ufak nokta gitmiş ama yerine rakamla kalan bildirimler sayısı beliriyor fakat koyu renkte bildirimler sayesinde anlıyoruz hangisi olduğu ve o küçük nokta ile okundu yapıyoruz.

test test ha bunuda buldum :A
İyi herşey varmış :A

Son olarak ön sayfaya gitmek için olan ok işareti yok çarpı var ama ilk sayfaya gidince son sayfa için o ok (pil) beliriyor.
👇
Ekli dosyayı görüntüle 93288
Baya uğraştırdı ama şu çarpı sorununu çözdüm sanırım. :A

Bakmadığın bildirim varsa sayıyla gözükmesi normal zaten. :D

Konu açmayla ilgili aslında farklı yenilikler de var ama temel şeyleri çözmekten o özellikleri aktifleştirmeye fırsat olmadı henüz. :D

• Harika
Reactions: Dosi
Ben bilmem @Dosi bilir diyecektim ki cevap yazmış bile. :A Bence önemsiz detay ama önemli derseniz sıkıştırmaya çalışırız bir yerlere. Ekranı yan yatırınca gözüküyor her şey. :A
Admin beni iyi tanıyor artık :A :A
Nerde neyi bulacağımı da biliyorum :A
Bence gerek yok o detaya, yan çeviririz olur biter. Ben hariç herkes PC de kullanıyor. Takılmazlar fazla :A
Baya uğraştırdı ama şu çarpı sorununu çözdüm sanırım. :A

Bakmadığın bildirim varsa sayıyla gözükmesi normal zaten. :D

Konu açmayla ilgili aslında farklı yenilikler de var ama temel şeyleri çözmekten o özellikleri aktifleştirmeye fırsat olmadı henüz. :D
Artık dinlen bence, yavaş yavaş zamanla yaparsın.
Aynen o kısım çözülmüş 🤗

• Beğendim
Reactions: bazinga
Gerçekten farklı ve güzel olmuş. Benim gibi forumda çok uzun zaman harcamayanlar için alışmak biraz zaman alacak ama yeniliklere her zaman açığız. :A Sen de epey uğraşmışsın, hala uğraşıyorsun. Eline sağlık. :D @bazinga

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
MacBook'tan GIF dışında emoji ve diğer araçların hiçbiri gözükmüyor. Hayırlı olsun ama pek hoşuma gitmedi nedense. Alışmak zor olacak. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Admin beni iyi tanıyor artık :A :A
Nerde neyi bulacağımı da biliyorum :A
Bence gerek yok o detaya, yan çeviririz olur biter. Ben hariç herkes PC de kullanıyor. Takılmazlar fazla :A

Artık dinlen bence, yavaş yavaş zamanla yaparsın.
Aynen o kısım çözülmüş 🤗
Ben de mobilim yalnız çok arada PC'den giriyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Önemli ölçüde bazı terimler Türkçeleştirilmiş ve oldukça güzel durmuş. Gözümüzün alışması zaman alacak tabi, Reply yerine Yazdı kelimesine. :A

Sanki hep şikayet et butonu vardı, raporla yoktu gibi geliyor şimdi de, insan hafızası çok değişik bir şey. :A
Şu iki yazı Türkçe'ye çevrilmemiş :A @bazinga
IMG_20201004_123013.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ekran görüntüsü atabilir misin üç nokta ile her şeyin geliyor olması lazım, eksik olan herhangi bir özellik yok. :D
Hazır fırsattan istifade, tepkilere “okudum 👓 “, “katılıyorum (Aynen) 👏 “ gibi efsanevi tepkiler de gelebilir mi sormuş olayım dedim :A

@bazinga en sonunda şöyle bir tepki verecek. :A

pretty GIF