- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Mobil biraz daha katlanılabilir bir seviyeye geldi herhalde şu an.
Aynen tam onu yazıyordum, şuan daha iyi biraz önceki halinden.Mobil biraz daha katlanılabilir bir seviyeye geldi herhalde şu an.
Arkadaşlar şimdilik bildirimler kısmına girip 'okundu say' tıklayın sinirler zıplmasın
Geçici çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 93237
@Sherlock @The_Erinch @Aserat @Angelica @Emre Ozansoy @slhttnmtl @doğan @Tolstoyevski
Şansımı denemek istemiştim sadece, o da olmuyormuş.
Bilgisayardan bir kaç saattir girmedim ondan bilmiyorum ama mobil bence de iyi oldu.Mobil biraz daha katlanılabilir bir seviyeye geldi herhalde şu an.
Anlık şok edici şeyler yaşadım ben de.Bir an forum böyle oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 93267
Edit: Bu sefer güzel oldu, tertemiz oldu, sorunsuz oldu. Ellerinize sağlık sayın admin... @bazingaEyvah, yine bir şeyler oldu.
Eskisine benzemiş kısacıkta olsa bizde de mektup bildirim PC gibi görünüyordu ve sevmiştim
O benim de dikkatimi çeken en büyük olumsuzluk oldu, bana özel olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama bakacağız çaresine.Mobil sol üst köşede şu kırmızı işaret geçmiyor, telefonu yeniden başlattım değişmedi şimdilik durum.
Ekli dosyayı görüntüle 93269
Direkt alttaki yorum yapma boşluğu gelmiyor da "Yorum Yap" butonuna basınca alttan açılıyor.Bir de şu an durum güncellemelerine mobilden tıklarken yorum yapmak mümkün değil gibi anasayfa üzerinden tabi, son profil güncellemeleri bölümü başka.
Ekli dosyayı görüntüle 93270