Yeni Eklentimiz #HayirliOlsun

Profildeki durum güncellemelerinde kullanılan [HASHTAG]#Hashtag[/HASHTAG] 'lar hashtag olmuyor sanırım daha?

Hayırlı olsunda yani bu hashtag'e tıkladığımız zaman neden konu başlıklarını görüyoruz ki? @OzaN

E o zaman bu olay süper oldu

[HASHTAG]#CarsambalarinPrensiKaraParAsk[/HASHTAG] [HASHTAG]#CarsambalarinPrensiKaraParAsk[/HASHTAG] [HASHTAG]#CarsambalarinPrensiKaraParAsk[/HASHTAG]
[HASHTAG]#PersembelerinFatihiKVP[/HASHTAG] [HASHTAG]#PersembelerinFatihiKVP[/HASHTAG] [HASHTAG]#PersembelerinFatihiKVP[/HASHTAG]

TT'ye sokabildik inşallah

İyi oldu, [HASHTAG]#hayirliolsun[/HASHTAG]

Hayırlı olsun
Çok sevindim ne zamandır kafamda geçiyordu
Teşekkürler @OzaN

Güzel uygulama gibi görünüyor yan tarafta görünce şaşırmıştım zaten .
[HASHTAG]#hayirliolsun[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Tam da inşallah millet 'çocuk' gibi işin b*kunu çıkarmazlar diye yazmaya gelmiştim, çıkarmışlar. ^-^

ilk günün heyecanına ver 😛
Sonraki günlerde de güvenmiyorum pek.

Özellikle Myci ve Vadicilere

Twitter'daki gibi herkes 100 kere bile yazsa 1 sayılsa @OzaN? 30 dk veya 1 saatlik süre içinde ne kadar yazılırsa yazılsın, kişi başı 1 sayılabilir.

Ayrıca alakasız mesajların yanına eklenen hashtaglerden dolayı ya da sadece hashtag'den oluşan mesajlara ceza da verilmeli. Sistem kullanışlı, kaliteli ve adil kalsın.

İki fanatik grup var elden bir şey gelmez.

Bugün önemli bir gün biraz müsemma olabilir bence.
Muhteşe Yüzyıl'ın en büyük karakteri ölüyor.Abartmakta bir sakınca yok bence.

Kişi başı 1 sayılması elimden gelen bir şey değil maalesef şu aşamada.

Kötüye kullanım için bazı önlemler alacağız mecburen, öyle gözüküyor.

Kişi başı 1 sayılması elimden gelen bir şey değil maalesef şu aşamada.

Kötüye kullanım için bazı önlemler alacağız mecburen, öyle gözüküyor.
Benim imzama vadi hastagini koymam sorun olmaz İnsalah

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Benim imzama vadi hastagini koymam sorun olmaz İnsalah

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
Sence olmama ihtimali var mı? Tabii ki sorun olur.

Hatta imza koyman başlı başına problem. İmza yasak sadece Mobilden, Tapatalk'tan girdiğine dair kısa bir yazı yazabilirsin.